Діти лежать на планетах, а фонтан не працює. Фоторепортаж з Космонавтів

Діти лежать на планетах, а фонтан не працює. Фоторепортаж з Космонавтів
  • Другу частину проспекту Космонавтів ще офіційно не відкрили. А тут вже повно людей
  • Діти захопили гойдалки та каруселі. А ще полюбляють лежати на планетах
  • Незважаючи на спеку, фонтан опівдні, 7 травня, не ввімкнули. Цього року хочуть взятися й за Космонавтів-3

Другу частину проспекту — від Порика до Келецької — розпочали ремонтувати ще в липні минулого року. За реконструкцію взялася приватна фірма «Сфера», що отримає за роботу 29,7 мільйона гривень.

На паркінгу, що на Порика, вдень багато машин

Вони мали встигнути до жовтня, але через проблеми з фінансуванням із Держбюджету регіонального розвитку, підрядник має закінчити все вже цього місяця. І залишилося небагато — підремонтувати Фонтанну площу та увімкнути «сухий» фонтан.

Відео дня

За проектом на Космонавтів-2 є 84 лавки

Сьогодні, 7 травня, ремонтувальників не вдалося побачити. На відміну від площі Могилка, де робочі з товариства «Олеріт» вкладають плитку та асфальт.

На алеї другої частини проспекту значно більше зелені, ніж на частині від площі Могилка до Порика

Але на другій черзі Космонавтів дуже багато батьків з дітьми. Вони захопили всі гойдалки, каруселі, містечка, що є на дитячих майданчиках.

Дитячі майданчики на Космонавтів відкрили у березні цього року. Це улюблене місце малечі з Вишеньки.

Трохи подалі знаходиться фонтан «Сонячна система». За задумом архітекторів, це має бути «сухий» фонтан — струмені води будуть бити з-під «землі», де захована чаша для збору води. Але фонтан, по якому можна ходити, сьогодні не ввімкнули.

Фігура людини, що тримає Сонце — ще в целофані. А Плутон, що поставили біля інших планет — кудись втік
Сонячна система, що з’явилася на безіменній площі у квітні, тепер позбулася однієї планети. Працівники випадково поставили Плутон, що насправді, не є планетою нашої системи.

Вхід на площадку з фонтаном огородили

Вхід на площу з фонтаном обмежили парканом. Також огородили рів, де буде протікати вода. Але така огорожа не зупиняє малечу, що можна побачити на фото.

Але це не допомагає

Нагадаємо, що цього року планують розпочати реконструкцію й третьої черги проспекту — від Келецької до Первозванного. На це дають 50 мільйонів гривень.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Олексій

    Плутон є карликовою планетою (термін введено у 2006), тому, можна і лишити.
  • Ирина

    Чому ніхто не згадує про те, що по всій алеї немає жодної урни для сміття!!!
  • Ваняк

    ни на одной фотке с новости нету места где можно спрятаться от палящего солнца, гении дизайнеры....

    Anton Z. reply Ваняк

    На алее. А от солнца в солнечной системе нефиг прятатся))
  • Искра

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up