У Вінниці двоє школярів вкоротили собі віку. Хлопцям було 12 та 16 років

У Вінниці двоє школярів вкоротили собі віку. Хлопцям було 12 та 16 років
  • За тиждень у Вінниці самогубство скоїло двоє хлопців 12 та 16 років. Нині правоохоронці з'ясовують усі обставини подій.

На минулому тижні не стало 12-річного учня 15-ї школи. Кажуть, що малий вкоротив собі віку. Це підтверджують і у поліції, хоча відзначать — триває розслідування.

Шестикласник гарно себе зарекомендував у навчальному закладі, ладив з однокласниками та вчителями. Що могло штовхнути дитину на такий вчинок, поки невідомо.

Не встиг розпочатися цей тиждень, як знову сумна звістка — покінчив життя 11-класник з 27-ї школи. 16-річний хлопець, як пишуть інформ-сайти, виділявся своєю поведінкою: був одинокий та носив незвичну зачіску. Міг сперечатися, бо мав свою думку.

Відео дня

За попередніми даними, у цьому випадку мова лише про самогубство, причому сплановане.

— За обома фактами відкриті кримінальні провадження з відміткою «самогубство», — прокоментували події журналісту «20 хвилин» у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Триває розслідування. Деталей не розголошуємо.

 

Читайте також:

Мороз до -11, мокрий сніг та поривчастий вітер. В Україну йде некомфортна погода

Підозрюють у шахрайстві. Вінницька поліція шукає Валерія з Донецької області

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Викуська Нарожна

    Ужасно😂
  • Галина Буянівська

    Це жахливо, коли такі діти добровільно йдуть у вічність. Думаю,що спонукати до цього може, недостатність уваги, як у школі, так від батьків. Причина ж якась була!
  • Serg Iceberg

    Скоріше за все, за цим стоїть булінг.
  • Diana Narullaeva-Hetmanchuk

    🥺🥺🥺

keyboard_arrow_up