Через тиждень День вишиванки. У садибі Коцюбинського вже можна робити фотознімки

Через тиждень День вишиванки. У садибі Коцюбинського вже можна робити фотознімки
  • На території вінницького музею М.М. Коцюбинського можна безкоштовно зробити фотознімки у садибі.
  • З 11 травня по 19 травня працівники музею закликають приходити у вишиванках, та долучатись до створення фотовернісажу «Україна – це я».

19 травня, у День вишиванки, з 11.00 до 13.00 на території музею фотохудожниця Олена Іванова зможе зробити усім охочим професійні знімки, які потім можна буде отримати на електронну пошту. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Хочемо підтримати Чернігівський музей-заповідник Михайла Коцюбинського, а також Національний літературно-меморіальний музей Г.С. Сковороди, які постраждали від обстрілів. Тому до міжнародного Дня музеїв, 18 травня, та до Дня вишиванки, 19 травня, вирішили створити фотовернісаж «Україна – це я». Чекаємо вінничан та гостей Вінниці у вишиванках! Адже, національне вбрання — це наша гордість та краса, наша історія, наше багатство», — розповідає директорка закладу «Вінницький літературно-меморіальний музей М.М. Коцюбинського» Лариса Кравченко.

Також відвідувачі зможуть зробити внесок на підтримку музеїв, що постраждали від російської агресії.

Відео дня

Участь та вхід на територію — безкоштовний. Музей працює з 10.00-17.00. Він знаходиться за адресою: вул. Івана Бевза, 15.

Нагадаємо, що до початку війни у Вінниці проходив архітектурний конкурс з оновлення території садиби та площі Михайла Коцюбинського.

 

Читайте також:

Цей день, 13 травня. Як сьогодні свято, історія, заборони і прикмети

На лікування до Європи відправляють хворих з Вінниччини. Як можна потрапити?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Светлана Дерманская

    У неділю з подругами в національному вбранні хотіли відвідати музей, але було закрито...(

keyboard_arrow_up