Бійця АТО знайшли повішаним у військовому санаторії. – «Познавайте правду, ничего не бойтесь. Выбор за Вами! Я Вас всех люблю»

Бійця АТО знайшли повішаним у військовому санаторії.  – «Познавайте правду, ничего не бойтесь. Выбор за Вами! Я Вас всех люблю»

Прапорщик з Гайсинської військової частини, якого знайшли повішаним у санвузлі Військово-медичного центру, залишив книгу про своє суперечливе сприйняття світу і Всесвіту. Від її читання мізки перевертаються. Понад 60 сторінок тексту розмістив на сайті «АнтиБіблія» - в електронному й аудіо записі. Закінчується книга словами, винесеними в заголовок. Можливо, це одна з причин того, що на його шиї опинилася петля?

- Поверьте мне, я был в Аду, я видел Ад. Я не хочу его приукрашивать или преувеличивать, но поверьте, он ещё лучше, чем Рай, - це один з фрагментів з книги прапорщика.

46-річний військовий Олександр Бугаєнко прибув у Вінницький військово-медичний центр із зони АТО. На службу його призвали з Одеси у 2014-му під час мобілізації. Рік відслужив – і підписав контракт із Збройними силами. Був зарахований у 59-й мотопіхотний батальйон. Залишаався в АТО. Прапорщик майже місяць лікувався у Вінниці. Військовослужбовців з району бойових дій обов’язково оглядають психіатри, з ними працюють психологи. Як пояснили у лікувальному закладі, у військового не встановили відхилень у психічному розвитку. В один з днів наприкінці листопада о 8-й ранку він підійшов на пост до медсестри, отримав направлення на медичне обстеження і консультацію у лікаря і пішов. Після того його живим уже не бачили.

Викликав слюсаря

Відео дня

Замість того, щоб показатися лікарю, прапорщик повернувся у палату. Палата двомісна, але майже весь час він залишався один. Інший боєць приходив тільки на процедури, проживав у Вінниці. Напередодні увечері прапорщик зробив замовлення на виклик слюсаря. Той прийшов вранці, а двері зачинені. З коридору було чути, як працює телевізор. Він попросив медсестру, щоб відчинила двері. Зайшли всередину. Інші двері у санвузол були зачинені. На стук ніхто не озивався. Стали чекати. а через деякий час повідомили керівнику відділення гастроентерології, де лікувався військовий.

-Довелося виламувати двері, - розповів начальник медичної служби військово-медичного центру Ігор Мельник. – Військовий був підвішаний до сушили для рушників. До неї була прив’язана мотузка На поличці лежав мобільний телефон. Реанімації не підлягав.

Як пояснив Ігор Мельник, у Вінницю прапорщика доставили із захворюванням внутрішнього вуха з пошкодженням барабанної перетинки. Співрозмовник уточнив, що це не було поранення. Лікувався у ЛОР-відділенні. Приблизно через тиждень з ним стався неприємний епізод – втратив свідомість. Його перевели у неврологію. Невдовзі поскаржився на болі у животі. Обстеження показало, що у нього виразка 12-палої кишки. Пацієнту призначили відповідну терапію і перевели у відділення гастроентерології.  Саме в цьому відділенні обірвалося його життя.

У документах значиться, що прапорщик з Одеси. Там у нього сім’я. Є дитина. Рідні забрали тіло.

Залишився звучати голос

В Інтернеті вдалося знайти книгу Олександра Бугаєнка, яку він не так давно виставив у двох варіантах – електронному й аудіо записах. Голос, яким її читає приглушений.  60 сторінок роздумів, від яких, як мовиться, мізки в голові перевертаються від неприроднього сприйняття світу. Судіть самі. Наведу тільки декілька цитат. Окремі сторінки, на мою думку, взагалі не можна показувати. Ми їх не стали цитувати, бо вони можуть образити почуття віруючих.

-Это говорю Вам я – Тёмный, которому Сатана дал имя, который видел Ад, Чистилище и частично Рай. Говорю Вам от имени Сатаны и всех Тёмных и всей Тёмной Силы. Все стоят, и Тёмные и Светлые, под одним Создателем, не Богом, а Создателем. И все и Тёмные и Светлые, должны соблюдать одну единственную заповедь Создателя, не Бога, я повторяю, а истинного Создателя – любите ВСЁ ВСЯ ВСЕХ! Это заповедь Мироздания, и под ней все равны!»

Ось ще одна думка: «Слово – это всё, из чего создан Мир, не будет Слова – не будет Мысли, не будет ничего. Попробуйте подумать о чём-то или сделать что-то, не сформулировав это словами. Слово – это всё. Суть бытия – Создатель Слова и дух – Любовь, который Любит ВСЁ ВСЯ ВСЕХ. Так всё и будет. Поэтому, дорогие мои, читайте эту книгу, познавайте правду, ничего не бойтесь. Выбор за Вами!. Я Вас всех люблю. Всех Вам благ. С ув. Александр Бугаенко. 2016 г.

Своє творіння військовий розмістив на сайті АнтиБіблія. Активно відгукувався на всі коментарі. Останній коментар звучить так: «Автор умер 22 ноября. На вопросы больше отвечать не сможем». Цей запис датовано 27 листопада нинішнього року. Його зроблено о 19.57. Але хто? Невідомо.

Слідство розглядає версію самогубства

Керівник відділу комунікацій обласної поліції Анна Олійник:

-Інформація про виявлення тіла військовослужбовця, який перебував на лікуванні у Військово-медичному центрі, надійшла за телефоном «102». Слідчо-оперативна група на місці встановила, що приміщення, де він знаходився, було зачинено зсередини. Обстановка не свідчила, що там знаходилися сторонні люди. Вивчалося його спілкування по телефону і в соціальних мережах. Поки що нема підстав вважати, що це було доведення до самогубства.

За попереднім оглядом експертів, на тілі не виявлено слідів тілесних ушкоджень, крім сліду на шиї від мотузки. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 ККУ («Умисне вбивство»). Слідство розглядає основну версію – самогубство. Призначено низку експертиз. За попереднім висновком експертів, смерть настала внаслідок удушення. В кінці грудня стануть відомі результати комплексної судово-медичної експертизи, тоді й буде прийнято остаточні процесуальні рішення.

Висловлюємо співчуття сімї, рідним, побратиам загиблого - він захищав нас від російських загарбників.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Саша Землякова

    Люди с покалеченной психикой остаются наедине. В этом очень виноваты мы. Наше безразличие, главный виновник.. Им много не нужно. Просто выслушать , посочувствовать и поддержать..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up