Бійка спецпризначенців та вінничан під стінами ОДА. Ми дізналися, що там відбувається

Бійка спецпризначенців та вінничан під стінами ОДА. Ми дізналися, що там відбувається
  • У мережу виклали відео, де видно, як чоловіки у капюшонах нападають на спецпризначенців. Ті захищаються та встають у коло.
  • Також на місці події працюють рятувальники, стоять пожежні машини та «автозаки».
  • Що ж там відбувається? Про це дізнавайтеся у матеріалі.

Перший ролик з місця події опублікували у телеграм каналі Чорний список Вінниця.

Під стінами ОДА досить людно. Видно поліцію, поліцію діалогу та спецпризначенців. Є машини ДСНС та рятувальники.

Усе схоже на мітинг, який переріс у бійку. Молоді хлопці у спортивних костюмах викрикують «Ганьба», мають у руках палиці та скляні пляшки.

Відео дня

Ми зателефонували до поліції та запитали, що ж там відбувається. Нам відповіли — навчання СБУ.

«Представники обласних підрозділів Національної гвардії, ГУ ДСНС, ГУ Нацполіції та служб охорони задіяних органів влади, проводили перевірку злагодженості своїх дій на загрози можливого вчинення терористичних актів, в тому числі масових заворушень, в оточенні та в приміщеннях адміністративної будівлі Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної ради, — розповіли у пресслужбі СБУ. — По завершенні, Штаб координаційної групи проаналізував кожен етап і надав рекомендації щодо вдосконалення системи охорони об’єкту та алгоритму спільних дій щодо виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів й нейтралізації терористичних загроз».

Також у СБУ звернулися до громадян, попросили їх бути пильними та дбати про свою безпеку.

— У випадку виявлення підозрілих осіб, предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення протиправних дій звертатися за номерами «гарячої лінії» УСБУ у Вінницькій області (0432) 53-13-09 або телефонувати 102, — додають у пресслужбі СБУ.

 

Читайте також:

СБУ викрила вінничанина, який хотів відправити поштою до США раритетну ікону

Профілактика грипу та ковіду. У Подільському зоопарку заготовлюють вітаміни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • vik n

    клан  воров  и грантоедов отрабатыает руками сбу -оборону.а потом когда их  все таки начнут  жечь снова  будут плакать  и тикати  до росии.и никто не пишет что в милицию и в  беркут в 90-х брали алкаголоиков и особенно  в  беркут умственно  отсталых дебилоидов с сел.именно из-за беркутовцев  я возненавидел в 90-х выходцев с сел. это циничные ,лживые  люди.они мне сами  говорили --ради денег пиду на все  вот они и пошли на майдан отставивать клан  януковича-хотя по конституции  они не имели права  принимать  чью то сторону. а иропейци грантоеды и мароедеры усэ продамо -усэ отдамо. наняли  заслыняных боевиков  ярошив и парасюкыв-кот стреляли с крыш  с  грузинами
    по толпе..поэтому мы и пришли к ато.и майдану -разрухе.потому что мы сами такие .в каждом из нас  живет неподавленный  селюк  бекут фашист.и кто такой корд-это  те  же селюк перекрашенные.
  • Ols Kat

    Молодцы! Учатся разгонять очередной майдан

    ОБА НА reply Ols Kat

    До майдану причетна вся країна. Ніхто не вбережеться. А це тітушок-шавок розганяють.

    Ols Kat reply ОБА НА

    Ви правi, на жаль наслiдки майданiв отруюють життя всiх громадян, а не лише активiстiв

    ОБА НА reply Ols Kat

    Можливо десь, але не в Україні. Після майданів Україна тільки оздоровлюється.

    Ols Kat reply ОБА НА

    Я дуже сподiваюсь, що ми припинимо оздоровлюватися мiльйонах на 15, ато такими темпами вся нацiя опиниться або за кордоном або в минулому

keyboard_arrow_up