Без шампанського. У Літинській виправній колонії «відгуляли» весілля

Без шампанського. У Літинській виправній колонії «відгуляли» весілля
  • Кохання всупереч тюрмі. Стати законним чоловіком та дружиною можна навіть, якщо знаходишся під вартою.
  • Як проходить реєстрація шлюбів серед засуджених та осіб, узятих під варту в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах, читайте далі.

В установах виконання покарань та слідчих ізоляторах засуджені та люди, взяті під варту, теж вступають в шлюб. Адмінстрація установи та представник відділу Державної реєстрації актів цивільного стану здійснюють їх реєстрацію.

Вчора, 28 вересня, нова родина народилась в установі «Літинська виправна колонія (№ 123)». Про це повідомляють на сторінці Центрально - Західне міжрегіональне управління з ПВКП МЮ у фб.

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні

Відео дня

— Уже вкотре «кохання» переконує людство, що грати, відстань, вік, похмурий чи навіть дощовий день не є перепоною та перешкодою для справжнього взаємного кохання. І хоч нині у молодят не було весільного кортежу, їм не грали запальні музики, і не кружило голову ігристе шампанське – цей день став для них по-особливому ніжним і неповторним, — йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні

За сприянням адміністрації установи, начальник Вінницького відділу ДРАЦСу в урочистій обстановці здійснила реєстрацію шлюбу і видала молодим свідоцтва про одруження.

 

Читайте також:

СБУ викрила аферистів,  які продавали підроблені міжнародні сертифікати

Вже з понеділка: вчені розповіли про потужну магнітну бурю на Землі

Найякісніше життя в Україні мають вінничани. Вінниця всьоме очолила рейтинг

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up