Чотири штуки на 100 гривень. Як вінничанину в лікарні продали маски, без яких не впускали

Чотири штуки на 100 гривень. Як вінничанину в лікарні продали маски, без яких не впускали
  • На ютуб каналі «Дневник лихача» опублікували ролик, де чоловік розповідає, як сходив у другу міську лікарню.
  • Історія про те, що до медзакладу необхідно заходити у масках, але масок ніде немає.
  • Зате їх в названій лікарні продають «з-під поли» медики. З виданих їм для роботи засобів захисту чи власних запасів?

Вінничанин каже, що у лікарні лежить його товариш. І він прийшов його відвідати. На дверях він застав напис: «маска обов'язкова». Однак, купити її він ніде не зміг. Медсестра зазначила, що масок немає уже близько місяця. 

...

Ситуацію вирішили швидко. Медпрацівниця комусь зателефонувала і вінничанину запропонували маски по 25 гривень за одну. Він купив їх на 100 гривень в людини у білому халаті. 

Відео дня

Чоловік обурений таким бізнесом, адже йому в аптеці сказали, що така маска коштує 2 гривні, але її немає в наявності. Дізнавайтеся деталі історії у відео:

Також вінничанка Оксана Поліщук у фейсбук написала про свій сьогоднішній рейд аптеками та магазинами. Вона пройшлася закладами від трамвайного депо і по Хмельницькому шосе до «Урожаю». 

«Масок немає ніде. В одній лише аптеці запропонували марлеву за 25 грн, тоді передумали і сказали, що «заборонено під реалізацію». Антисептиків немає в магазинах типу Я Господиня, Шик і Блиск, Простор, Ватсонс і т. д. В аптеках теж немає. Ледве знайшла спиртових два за 60 грн в аптеці біля Феріде. Антибактеріальних серветок немає. Мила Safeguard рідкого немає ніде. Тверде є в Я Господині...», — пише Оксана.

Коронавірус змінив звичний ритм життя у багатьох країнах світу. Медична маска стала символом цієї невидимої загрози. Журналістка 20 хвилин перевірила на власному досвіді, як вінничани ставляться до людини в медичній масці: Готуємось до коронавірусу: як вінничани реагують на людину в масці.

Також наш журналіст пройшовся вінницькими аптеками та крамницями, щоб дізнатися, де ще залишилися антисептики і скільки вони коштують: «У нас кожного дня все розгрібають»: де і за скільки у Вінниці продають антисептики.

 

Читайте також:

Вилікувалися 74 тисячі людей. Про симптоми коронавірусу та найбільші групи ризику

На Вінниччині було п'ять випадків підозри на коронавірус. Одна з них — з дитячої лікарні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Katya Kovalchuk

    Читаючи коментарії,відчуваю сором за наших пацієнтів.Эх,ребята,толи ещё будет...Противно.....
  • Светлана Куриневская

    Це не тільки в Україні таке робиться.
    Але в нас живуть по такому випадку -кому війна , а кому мати рідна!
    Хто як може 5 так і наживається на простих людях. Просто Жах!
    Не має нічого святого в людей...
  • Ульяна Снегирёва

    Так они и лечат!
  • Надія Корітчук

    А в нас по - іншому не може бути, в нас на цьому бізнес
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення 12:30 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up