Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині

Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині
  • Денису Поліщуку мало б виповнитися 30 років 21 квітня, але війна обірвала молоде життя й йому назавжди залишиться 28.
  • Батьки загиблого Героя Олег та Алла Поліщуки вирішили вшанувати пам'ять сина, загиблого два роки тому, та до його дня народження подарувати дітям ігровий майданчик.

Усі фінансові витрати на закупівлю майданчика та оплату роботи майстрів, які встановлювали атракціони, взяла на себе родина Поліщуків, а місцеві жителі допомогли упорядкувати територію, на якій встановили майданчик, — йдеться на сайті Калинівської міської ради.

«Ігровий майданчик встановили на вулиці, яка має ім’я Дениса Поліщука, й символічно відкриття відбулося у переддень дня народження нашого Героя. А право перерізати стрічку надали рідному братові Дениса — Максиму, його дружині та маленькому синові», — розповідає виконувач обов’язків старости Глинського старостинського округу Олег Боримський. 

Наймолодші жителі Глинська (Хмільницький район) одразу ж випробували новий ігровий майданчик, який нагадуватиме жителям Глинська про подвиг молодого односельця, котрий віддав за наше щасливе, мирне майбутнє найдорожче — своє життя.

Відео дня


 

Читайте також:

Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту

В садибі Михайла Коцюбинського у Вінниці висадили агави

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наталя

    Це дуже зворушливо... Слава герою, та вічна пам'ять💛💙🙏 Батькам низький уклін, подяка, та щире співчуття...

keyboard_arrow_up