Автор пригод Ісуса в Індії написав петицію на сайт Президента про блогерів. Чи підтримуєте?

Автор пригод Ісуса в Індії написав петицію на сайт Президента про блогерів. Чи підтримуєте?
  • На сайті Президента Україна оприлюднили петицію вінничанина. Що просить чоловік главу держави та скільки вже людей підтримали звернення, читайте далі.

У понеділок, 15 серпня, на сайті Президента України з’явилась електронна петиція під назвою «Оподаткування блогерів Instagram».

Її автор (ініціатор) — Євгеній Литвак. Ми писали раніше про вінничанина та розповідали, що він написав книгу про життя Ісуса до 33 років

У петиції на сайті президента Євген Литвак просить зобов'язати всіх блогерів Instagram сплачувати податки за дохід від реклами та монетизації контенту.

— Коли блогери беруть гроші за рекламу — вони повинні сплачувати податки. Українські блогери — це «чорний ринок», який ускладнюється тим, що в принципі немає КВЕД для ведення блогерської діяльності, — йдеться у тексті звернення.

Відео дня

Станом на сьогодні, 17 серпня, петицію підписали лише 43 людини.

Опитування

Чи підтримуєте Ви прохання зобов'язати всіх блогерів Instagram сплачувати податки за дохід від реклами та монетизації контенту?

 

Варто нагадати, що Євген Литвак 13 років працював над книгою «Епоха слави і надії». У ній автор досліджує заснування буддизму та християнства, безсмертя та реінкарнацію, а також пише про тибетських монахів і... пригоди Ісуса в Індії. Тепер книга вінничанина стане основою монографії харківської науковиці, яка вивчає нові жанри літератури. 

 

Читайте також:

У Вінниці переносять композицію «Пам’яті Небесної сотні та Героїв АТО». Яка ваша думка?

Прості поради безпеки, як користуватися громадськими безоплатними мережами Wi-Fi

До яких лікарів можна звертатись без направлення: відповідь МОЗ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    як це нема КВЕД?

    90.0 Діяльність у сфері творчості, мистецтва та розваг

keyboard_arrow_up