Автопарк вінницьких рятувальників поповнився новою технікою та спецобладнанням

Автопарк вінницьких рятувальників поповнився новою технікою та спецобладнанням
  • Вінницькі рятувальники отримали техніку та спецобладнання для виконання аварійно-рятувальних робіт.
  • Зокрема їм надали автомобілі, машини механізованого розмінування, засоби захисту органів дихання та шкіри, а також газощільні костюми марки Dräger.

Про це повідомляється на сайті Головного управління ДСНС у Вінницькій області.

Техніка та спецзасоби для рятувальників надійшли як гуманітарна допомога. Автомобілі механізованого розмінування будуть використовуватися піротехнічним відділом на сході України.

Відео дня

Нагадаємо, понад півтора місяці вінницькі фахівці піротехнічного розрахунку проходили навчання у Хорватії. Шестеро рятувальників у складі делегації з колегами із Хмельницької області здобули теоретичні та практичні навички з керування роботизованими машинами дистанційного керування, які залучатимуться для механізованого розмінування, шляхом культивації ґрунту. 

Спецавтівки будуть використовувати на найзабрудненіших ділянках задля збереження життя особового складу піротехнічної частини.

— Людські життя — це найбільша цінність, тож вкрай важливим напрямком є збільшення технічних можливостей рятувальної служби та оновлення спецтранспорту, — зазначив очільник відомства Руслан Шевчук.

За словами Шевчука, все це обладнання рятувальники використовуватимуть для кращого реагування на надзвичайні ситуації в умовах воєнного стану та підвищення рівня особистої безпеки.

 

Читайте також:

До Вінниці скаути привезли Вифлеємський вогонь миру

У Вінниці діятиме вісім ялинкових базарів. Адреси та дати продажу хвойних

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Татьяна Писаренко

    Відправлено все на ЗСУ.
  • Татьяна Писаренко

    Які ви рятувальники??? ГРАБУВАЛЬНИКИ!!!

keyboard_arrow_up