Автомайдан пообіцяв перекривати дороги поки Шевцов не піде у відставку

Автомайдан пообіцяв перекривати дороги поки Шевцов не піде у відставку
До автомайданівців, які нанесли до головного управління поліції у Вінницькій області більше сотні шин, ввечері приїжджав представник поліції з Києва. Говорити з активістами прислали колишнього комбата батальйону «Чернігів» Романа Піцківа.

Вчора, 10 березня, близько 18.00, коли автомайданівці пообіцяли перекривати дороги по всій Україні, з ними зв’язались представники Нацполіції з Києва. Вони повідомили, що до активістів виїхав представники для переговорів. У Вінниці кияни пообіцяли бути через дві години. Перед мікрофоном виступила Таїсія Гайда, яка закликала мітингувальників дочекатись приїзду представників поліції.
Автомайданівці з журналістами залишились чекати біля центрального входу. До цього часу пожежники навсяк випадок вже обладнали неподалік стаціонарний пожежний гідрант,Активісти запалили багаття в бочці та включили музику. Трохи пізніше привезли ще одну бочку і почали по ній стукати.
Близько 21.00 біля входу до поліції з’явився колишній комбат батальйону «Чернігів» Роман Піцків. Активісти з журналістами його одразу обступили з усіх сторін.
За словами Романа Піцківа, перед тим як зайти в головне управління він хотів би вислухати думку людей. Головна вимога активістів – негайна відставка Шевцова. Послухавши людей Роман Піцків зайшов в поліцію.
Поки активісти його чекали, стукали по бочці та сигнали з одного з автомобілів, який підігнали поближче до головного входу.
Повернувшись до мітингувальників Роман Піцків розповів, що зараз проводиться службове розслідування. До проголошення його результатів важко говорити про якісь порушення. Почути те що говорить Роман Піцків могли лише ті, хто стояв дуже близько до нього, бо службовець говорив дуже тихо. Голосно в нього виходило лише заспокоювати активістів. Представнику поліції неодноразово пробували дати мікрофон, але він від нього відмовлявся. Це викликало обурення людей, які не потрапили в перший ряд.



Люди почали розходитись близько 23.00. Автомайданівці домовились з службовцем, що якщо справа Шевцова не вирішиться до 15.00 у п’ятницю, 11 березня, вони будуть перекривати дороги державного значення поки влада їх не почує.
Шини автомайданівці від поліції не забирали.
- Хай залишать собі, - говорила Таїсія Гайда. – Якщо буде потрібно, ми знаємо де ще взяти.
Previous Next

Читайте також:
У Вінницю з'їхались автомайданівці. Оголосили безстрокову акцію

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (43)
  • Анонім

    Балаган  доказательство проорать и все можно снимать с должности это уже Европа .За такой суд мы боролись?

    Соловьев Антон reply Анонім

    Майдан и порядок?Вы ничего не перепутали?
  • Oleg Semko

    Якимсь дивним чином зникають коментарі. Тільки провладні залишаються. Не вірю цій газеті.
  • Anonymous

    "Несмотря на все попытки реформирования, силовое ведомство остается самой закрытой госструктурой, не желающей терять контроль над информацией и финансами" - на мой взгляд это и ест основная причина конфликта. С европейскими стандартами , которыми прикрывается Украина Шевцов -однозначно отставка, НО у нас Украина, стандарты БПП и денежные потоки города это ........................ Вовы и Пети. Полиция..... стала ли она лучше ? И кому это не нравиться? Почему активистов так напрягает  прошлое Шевцова? За чьи деньги митинги? .Наверное выборы не дают спокойно дышать никому? Страх потерять контроль  над городом  - в этом корни конфликта и банально деньги и деньги.  Обвинять человека которого вырастила система МВМ в выражении политики МВД в Восточном регионе в период правления Януковича? Где логика? Почему ,активисты не помнят Вову Г с цветами и обнимашками Виктора Я у нас в виннице а не где то в Луганске? 450 депутатов ВР при президенстве В Януковича были га......ми похлеще руководителя милиции. И что на сегодня некоторые уважаемые ЧЛЕНЫ коалиции. У меня лично сложилось мнение что нас винничан разводят "как котят". Наведите людям хотя бы несколько  примеров :что станет лучше когда Шевцов уйдет в отставку и он сам уйдет. Станут ниже тарифы, выше зарплата, полиция будет выдавать подарки? А я знаю на его место назначат человека БПП который молча будет продвигать политику Пети и Вовы, не только в городе а и районах. Без лишних вопросов под четким управлением. Для чего? Для контроля денежных потоков города области и наверное кармана каждого жителя через тарифы акцизы штрафы и субсидии. Писать гадости на активистов или нач. милиции это может каждый а показать винничанам для чего это и что при этом выиграет каждый житель это слабо....

    .
  • Anonymous

    пропал дом..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up