Авіакатастрофа в Тегерані: що відомо про загиблих? Відео та фото з місця

Авіакатастрофа в Тегерані: що відомо про загиблих? Відео та фото з місця
Фото: MASH

Літак, що належить Міжнародним авіалініям України, вилетів з Тегерана до Києва вранці 8 січня. Він повинен був приземлитися в аеропорту Бориспіль о 8:10 за київським часом. Загинуло 167 пасажирів та 9 членів екіпажу. Чи були серед них вінничани, наразі невідомо. Особи загиблих з’ясовуються.

За повідомленнями іранських джерел, на місці катастрофи українського лайнера Вoeing 737, що вилетів за маршрутом Тегерана-Київ. працюють рятувальники, і вони вже виявили чорний ящик.

На жаль, в авіакатастрофі ніхто не вижив. Це можна зрозуміти по першим опублікованим кадрам. Журналіст з Ірану виклав на своїй сторінці в соцмережі відео, зняте в момент катастрофи. На кадрах видно, що літак почав горіти ще в повітрі, а при зіткненні з землею вибухнув.

 

Відео дня

WATCH: Video shows Boeing 737 with 180 people on board on fire, crashing near Tehran pic.twitter.com/7cQMLF6bkY

— BNO News (@BNONews) 8 января 2020 г.

 

Уламки лайнера розкидані на великій відстані. Крім того, літак впав поблизу житлових кварталів.

 

First photos emerge from site of plane crash near Tehran; there are no indications of survivors - Tasmin pic.twitter.com/LOuyhza0Yj

— BNO News (@BNONews) 8 января 2020 г.

В даний час в керівництві Боїнг почали вивчати інформацію про цю авіакатастрофу.

Нагадаємо, що лайнер, що належить Міжнародним авіалініям України, вилетів з Тегерана до Києва вранці 8 січня. Він повинен був приземлитися в аеропорту Бориспіль о 8:10 за київським часом.

За останніми даними, на борту літака знаходилися 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Поки в компанії ніяк не відреагували на цю страшну трагедію, також невідомо, хто саме перебував на борту літака. Не виключено, що з Тегерана до Києва вилетіли представники дипломатичної місії через останні події на Близькому Сході.

Причина катастрофи українського літака

Спочатку іранське агентство Fars повідомило, що літак впав через технічні несправності незадовго після зльоту.

Пізніше арабський канал Al Hadath поширив інформацію про те, що український Боїнг 737 був "ненавмисно збитий" іранськими ППО. При цьому про подробиці і джерелі інформації не повідомлялося, інформує УНІАН.

Що відомо про загиблих

Телеграм-канал «Україна 24/7» стверджує, що на борту знаходилися близько 11 українців, 71 громадянин Ірану, 73 громадянина Канади, вісім громадян Туреччини, шестеро громадян Афганістану, четверо з Німеччини і троє з Великобританії. Офіційно це не підтверджено.

Посольство України в Ірані повідомляло, що дев'ять членів екіпажу були українцями.

Президент Володимир Зеленський заявив, що скоро МЗС України опублікує списки загиблих.

Telegram Baza опублікував попередній список загиблих громадян України, які летіли на літаку.

1) Сергій Хоменко
2) Катерина Стадник
3) Марина Микитюк
4) Валерія Овчарук
5) Володимир Гапоненко
6) Юлія Сологуб
7) Ольга Кобюк
8) Алена Малахова
9) Олексій Наумкин
10) Ігор Матків
11) Денис Лихни 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (108)
  • Лена Олійник

    Хай з Богом спочивають.
  • Анатолий Слободяник

    Це біда.
  • Руслан Шумський

    Вічна память.....
  • Диана Станкевич

    Хай з Богом спочивають
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up