7 мільйонів гривень на втілення проектів. У міськраді обрали переможців «Бюджету громадських ініціатив»

7 мільйонів гривень на втілення проектів. У міськраді обрали переможців «Бюджету громадських ініціатив»
  • Координаційна рада конкурсу ухвалила 13 проектів за які вінничани віддали найбільшу кількість голосів та які тепер будуть реалізовані.
  • Так, у наступному році, у місті облаштують зону відпочинку, створять молодіжний центр, буде відроджено літній театр на Тяжилові та реалізовано ще десять проектів.

Для реалізації проектів-переможців міським бюджетом передбачено 7 мільйонів гривень. На шість великих буде виділено 5 292 321 гривню на сім малих 1 321 550 гривень. Решту 386 129 гривень буде спрямовано на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Які проекти отримають фінансову підтримку:

Великі

Відео дня

Проект «Облаштування зони відпочинку на вулиці Волошковій»: облаштування зони відпочинку з установленням лавочок та урн для сміття, прокладенням пішохідних доріжок.
Вартість: 984 500 грн.

Проект «Створення Вінницького молодіжного центру»: створення Вінницького молодіжного центру для ефективної взаємодії молоді, бізнесу, громади і влади.
Вартість: 1 000 000 грн.

Проект «Бібліотека здатна дивувати»: створення міні – Музею-іграшки, лялькового театру Сонячний зайчик та бібліокінозалу «Аншлаг? Аншлаг» в приміщенні бібліотеки.
Вартість: 507 821 грн.

Проект «Створення зони безпеки та комфорту частини вулиці Гоголя»: створення  безпечних умов переходу вул. Гоголя для жителів мікрорайону, встановлення захисних парканів, озеленення території.
Вартість: 1 000 000 грн.

Проект «Благоустрій парку Інтеграл – мікрорайон Тяжилів»: облаштування місць для відпочинку: лавки, смітники, прокладання тротуарної доріжки.
Вартість: 1 000 000 грн.

Проект «Чужих дітей не буває»: створити умови для розвитку дітей з інвалідністю та навчання батьків.
Вартість: 800 000 грн.

Малі

Проект «Читай, улюблене місто!»: популяризація культури читання.
Вартість: 192 500 грн.

Проект «Створення ресурсного центру інформаційно-комунікативних технологій для реабілітації дітей з порушенням зору на базі ДНЗ»: підвищення якості рівня реабілітаційних послуг для дітей з порушеннями зору.
Вартість: 200 000 грн.

Проект «Благоустрій природного джерела питної води на вул. Сергеєва-Ценського»: облаштування шляху підходу до природного джерела питної води з улаштуванням доріжки, встановлення лавочки, улаштування накриття над джерелом.
Вартість: 146 000 грн.

Проект «Облаштування зони відпочинку біля озера на вул. Гладкова»: зона відпочинку зі встановленням лавочок,  урн для сміття, пляжних грибків.
Вартість: 195 000 грн.

Проект «Відродження літнього театру в Тяжилові»: у театрі знов будуть проходити спектаклі, концерти, майстер-класи, виставки, презнтації, фестивалі та літературні читання.
Вартість: 200 000 грн.

Проект «SMILE CITY Вінниця-місто усміхнених дітей»: створення команди волонтерів для допомоги дітям з інвалідністю.
Вартість: 183 000 грн.

Проект «Безкоштовна стерилізація безпритульних тварин (собак) міста Вінниця»: проведення не лише стерилізації бродячих собак, а здійснити ідентифікацію тварин методом біркування вушної раковини.
Вартість: 199 750 грн.

Також, сувенірними подарунками, нагородили переможців минулорічного конкурсу «Бюджет громадських ініціатив».





 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Олексій

    Бл*ть, молодіжний центр.... Накрутили голоси (любий стат аналіз це скаже), пиляння бабла на хзна що. Ні щоб купити обладнання для уроків фізики/хімії/географії у 1-2 школи, заміть цього недолугого дерибану. Ні щоб зробити ремонт якогось поверху в школі, щоб діти в совєтских коридорах не виховувались, так ні, як не пямятник бітлс, то ще якісь абсурди.

    Просив би 20 хвилин зробити через рік репортаж, що ми отримали від цього центру і куди гроші пішли.
  • Александр Балаганов

    ГДЕ ГРАФИК ПЕРЕВОДА КОММУНАЛЬНЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ НА ЭНЕРГОЗБЕРЕГАЮЩИЕ ТЕХНОЛОГИИ,ГДЕ КАПИТАЛЬНЫЕ И ТЕКУЩИЕ РЕМОНТЫ ИНЖЕНЕРНЫХ СЕТЕЙ, ГДЕ ИНФРАСТРУКТУРА ДОРОЖНАЯ(ПАРКОВКИ,СТОЯНКИ,ВИДИОНАБЛЮДЕНИЕ-ТОЛЬКО БЛА-ГДЕ МОЖНО ОТМЫТЬ БЮДЖЕТНЫЕ ДЕНЬГИ.
  • Oleksandr Stoliarov

    "Проект «Створення Вінницького молодіжного центру»: створення Вінницького молодіжного центру для ефективної взаємодії молоді, бізнесу, громади і влади. Вартість: 1 000 000 грн."



    Особливо це пілялово зацікавило... Ефективної взаємодії, кажете? Клоуни
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up