37 мільйонів 289 тисяч — населення України. Скільки залишилось на Вінниччині?

37 мільйонів 289 тисяч — населення України. Скільки залишилось на Вінниччині?
Фото взяте з "УП"

У  Кабміні оприлюднені результати перепису населення. Станом на 1 грудня минулого року на підконтрольній Україні кількість постійного населення склало 37 мільйонів 289 тисяч осіб.

Про це на прес-конференції в Києві, підбиваючи підсумки спрощеного перепису населення, заявив міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет, повідомляє "Українська правда"

 В тому числі, відомо, що їх всього населення 20,01 мільйонів жінок та 17,28 мільйонів чоловіків. Діти до 16 років складають в структурі населення 15%. А ось пенсіонерів старше 65 років в Україні нарахували 6 мільйонів людей.

За інформацією джерела, на Вінниччині живе 1331,4 мільйонів людей. Серед них, 616 тисяч чоловіків та 715,4 тисяч жінок.

Відео дня

Також глава відомства додав, що для підрахунку були використані три методики.

  1. Були використані дані про чисельність мобільних абонентів, не враховуючи неактивних користувачів (від місяця і довше) і телефонів-модемів. Дані були відкориговані з урахуванням того, що у середнього українця в основному більше одного мобільного телефону (цифри були взяті за підсумками соцопитування).
  2. Отримали дані Пенсійного фонду про кількість людей, які одержують виплати з екстраполяцією цих даних на структуру населення України.
  3. Використали реєстр фізичних осіб, до якого увійшли всі, хто колись взаємодіяв з державними органами.

Розбіжності в отриманих даних не перевищують 2,86%, таким чином, є сенс говорити про досить точній оцінці.

Останній раз перепис в Україні була проведена в 2001 році. Станом на той рік, в Україні проживало 48 мільйонів 457 тисяч громадян. Раніше Кабмін анонсував проведення перепису в 2020 році.

Варто зазначити, за інформацією «Вікіпедії», Станом на 1 березня 2013 року наявне населення Вінницької області становило 1625367 осіб.

Читайте також:

Скільки людей залишилось? В  Україні пройде перепис населення

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (25)
  • Yaroslav Mushynskyi

    Ну норм. Понад лярд мешканців на Вінниччині
    Я думав трохи меньше, в раз так... тисячу...
  • Dim Vin

    Пффф....
  • Volodymyr Voychyshyn

    не називайте цей лохотрон переписом...нічого спільного з переписом ця насмоктана лже статистика не має...
  • Artem Bondarenko

    Меньше народу - больше ресурсов.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up