36-а доба війни: обстріли вздовж Житомирської траси. Яка ситуація в областях?

36-а доба війни: обстріли вздовж Житомирської траси. Яка ситуація в областях?
На київському напрямку артилерійські підрозділи Національної гвардії України знищили дві самохідні артилерійські установки. ФОТО: Верховна Рада
  • Відносно спокійно ніч минула на Вінниччині. Яка ситуація в регіонах станом на сьогодні, 31 березня, восьму годину ранку, в регіонах, читайте далі.

Оперативну інформацію про ситуацію в регіонах станом на 8.00 опублікували в телеграм-каналі «УП. Стрічка»

Київщина:

  • Найбільш гарячим районом залишається Бучанський. Обстріли Ірпіня, Макарова, також населених пунктів вздовж Житомирської траси. Бої в Гостомельській, Бучанській громаді. Вночі було обстріляно село Шпитьки.
  • Ворог переміщується в окупованих населених пунктах. Славутич — ізольований. Росіяни залишається в трьох громадах Броварського району та на півночі Вишгородського району.

Харківщина:

Відео дня
  • Обстріли житлових районів Харкова тривають, увечері окупанти пошкодили газопровід, рятувальники ліквідували пожежу. За добу росіяни обстріляли  район Дергачів, 1 загиблий, кількість постраждалих ще встановлюють.
  • По Ізюму - тривають активні бої. Населення через постійні обстріли не можуть евакуювати, гуманітарку намагаються доставляти з допомогою волонтерів.

Херсонщина:

  • Ніч на Херсонщині була відносно тихою. У віддалених районах спостерігалися поодинокі вибухи, зокрема, на території районів, які межують із Миколаївською та Дніпропетровською областями. Інформація по постраждалих та загиблих уточнюється. В багатьох населених пунктах області ситуація близька до гуманітарної катастрофи.

Донеччина:

  • Фосфорні снаряди у Мар’їнці. Реактивні системи залпового вогню — по Авдіївці, Георгіївці, Новокалиновому та Очеретиному. В цих населених пунктах — загоряння і руйнування. Інформація уточнюється. Маріуполь — без змін. Зруйноване місто, в якому залишаються люди.

Луганщина:

  • Обстріли з важкого озброєння по всій території. У центрі уваги росіян вже дві доби — Лисичанськ. Вчора увечері десятки поранених та щонайменше 7 загиблих: ті, хто загинув на вулиці. Палає НПЗ.

Чернігівщина:

  • Оборонні бої в місті, вдень обстріл околиць. Бої у центральній частині області, по напрямках руху ворожих колон. Мешканці області залишаються в надскладних умовах виживання.

Дніпропетровщина:

  • Увечері ракети поцілили у нафтобазу у Дніпрі та асфальтовий завод у Новомосковську. Загиблих немає. Зараз спокійно.

Відносно спокійно ніч минула на Волині, у Закарпатті, на Рівненщині, у Львівській, Івано-Франківській, Одеській, Тернопільській, Запорізькій, Чернівецькій, Вінницькій, Кіровоградській областях, на Полтавщині, Житомирщині, Черкащині, на Сумщині та у Миколаївській області.

 

Читайте також:

Компенсація за втрачене через війну майно: як подати заявку через «Дію»

КОРДівці затримали хабарника з двома тисячами доларів, який хотів відкупитись від призову

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Galina Lysak

    Боженьку бережи наших захисників і нас всіх Амінь амінь амінь
  • Татьяна Блищик

    Господи допоможи всім нам нашим захисникам. Дай здоров'я і сили
  • Валя Захарова-Савицкая

    Дякую вам за новини

keyboard_arrow_up