Як пройшов перший дзвоник у вінницьких школах. Емоційні фото

Як пройшов перший дзвоник у вінницьких школах.  Емоційні фото
Святкова лінійка в школі №2
  • Цього ранку, 1 вересня, в школах святкували День знань
  • Журналісти «20хвилин» відзняли фоторепортажі з п’яти шкіл: №2, №3, №4, №5 та №26.
  • Дивіться на кумедні фотографії першачків та хто їх вітав зі святом

Школа №2

Цьогоріч Вінницька школа-гімназія №2прийняла 139 першачків. Блакитні та жовті квіти, привітання, акробатичні номери і мрійливі, розгублені погляди малих у небо. Випускники 11 класу “по доброму заздрили” першокласникам і привітали їх повними  кошиками яблук у знак дружби: “Як легко ви його з’їсте, так і легко вам буде гризти граніт науки”.

— Наша школа повністю готова до початку навчального року. Загалом сьогодні сядуть за шкільні 1250 дітей,м— сказав  директор школи Мріщук Володимир.

Відео дня

Школа №3

Сьогодні, на День знань, у всіх школах пролунав перший дзвоник. Школа №3 не стала винятком. Тут все, як то кажуть, у кращих традиціях – перша лінійка, заповнена автомобілями парковка, діти і батьки у вишиванках. З лінійкою також все стандартно - пісні, танці, мініатюри, вітання першокласників, кульки в небі.

– Здається ще вчора він був зовсім маленьким, а сьогодні наш синок йде в свій перший клас, – розповідає мама першокласника школи №3 Лариса Антоненко. – Ми сумнівалися, чи варто його відправляти в школу у цьому році або позайматися рік вдома. Але вирішили, що рік – це занадто багато часу, щоб його втрачати. Хоча з іншого боку, я не довіряю освітньому плану України. Стільки зайвого і непотрібного викладають, що хоч бери і сама вчи.

 

Школа № 4

У школі № 4 на святкову лінійку йдуть випускники та першачки. Для інших учнів проводять урочистості вже по класах.

Дар'я Казимір стоїть із подружками на шкільному подвір'ї.

На годиннику вже майже дев'ята, і дівчаткам вже пора до класу. Проте дівчата встигли поділитися планами на наступний рік.

- Цьогоріч нічого особливого не планую: гарно вчитися і відвідувати художню школу, бути відмінницею.

Її подружка Соня тяжко зітхає і називає себе вже старою - бо вже "аж у восьмому класі"

- Я буду зубрити біологію та хімію, я ж майбутній медик. Бо маю поступити в медичний. Мама й тато кажуть, мені туди конче треба, - сміється дівчинка.

У внутрішньому шкільному дворі штовханина: за букетами, гелевими кульками та високими зачісками матусь майже не видно святково вбраних першачків та одинадцятикласників.

Поки директор школи Сергій Загородній виголошує святкову промову, Маргарита фотографує здалеку випускників 11-А класу.

— Он мій Сашко стоїть, коло вчительки. Ще не знаю, куди збирається поступати, каже, що поки це секрет.

 

Школа №5

Перший дзвоник для школяриків пролунав о дев’ятій годині. Нa урoчисту лінійку хлoпчики і дівчaткa прийшли в святкoвій фoрмі і вишивaнкaх. В рукaх – букети і кoльoрoві кульки. У oчaх стрaх і цікaвість, a в декoгo – нaвіть сльoзи.

Цього дня за шкільні парти сіли аж 238 першачків! Їх благословили на гарне навчання величезними короваями. Для дітей влаштувати невеличкий концерт, де співали самі учні.

На шкільне свято до дітей завітав й міський голова Сергій Моргунов. Мер сам висловився, що його приїзд — «наче советщина». За його словами, він приїхав на лінійку, щоб розказати про утеплення школи та новий дитмайданчик, який зробили цього року.

Читайте також як минуло 1 вересня у школі №5 та №31 у 2016 році.

 

Школа №26

Вбрані по-діловому, позіхаючі та розгублені першачки. Старші школярі, які співають гімн України, дівчата з величезними бантами, святкова лінійка та запрошення на перший урок — таким був сьогодні День знань у 26-й школі.

Цьогоріч привітали школярів завітали і бійці Національної гвардії.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alexander Tatarchuk

    Гарні "першачки" успіху у навчанні!



    Раніше на кожному великому заході мав бути представник "партії", потім їх обовязки плавно перейшли на депутатів чиновників мійськради, тепер навіть шкілні свята не обходяться без АТОшніків. Растьом!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up