Від англійської до ІТ з нуля: добірка безоплатних онлайн-курсів для вінничан

Від англійської до ІТ з нуля: добірка безоплатних онлайн-курсів для вінничан
  • В українців є можливості безоплатно вивчати безліч всього, починаючи від тренінгів з психології та закінчуючи курсами по ChatGPT.
  • Зібрали для вас список онлайн-платформ, застосунків та курсів.

Prometheus

Prometheus – найбільша платформа онлайн-освіти в Україні. Як читаємо на їхньому сайті, в партнерстві з найкращими лекторами, а також провідними компаніями та міжнародними організаціями, вони створюють онлайн-курси з найбільш популярних тем.

Наприклад, пропонуємо вам три популярні курси від платформи:

EdEra

Це українська студія онлайн-освіти. Тут теж можна знайти на будь-який смак безоплатні курси.

Відео дня

«Ми робимо онлайн-освіту в Україні якісною та доступною. Наша команда створює онлайн-курси, спецпроєкти, інтерактивні підручники та освітні блоги», — розповідають про місію в EdEra. Ось три цікавих курси, які можна пройти у цій студії онлайн-освіти:

«Кампстер»

Як кажуть творці, «Кампстер» — це інтерактивна платформа для навчання онлайн. На сайті є чимало платних курсів, але доступні й кілька безоплатних. Серед них ми виокремили три:

Genius Space

Ця українська платформа у перші місяці після початку повномасштабного вторгнення надавала всім охочим українцям безоплатний доступ до їхніх платних курсів на різноманітну тематику. Зараз же їхні курси знову стали платними, але на сайті можна моніторити розділ «Найближчі заходи», і там час від часу надають доступ до безоплатних мінікурсів. Наприклад, про те, як розпочати професію QA тестувальника чи SMM спеціаліста.

Також у них є понад 1 000 безкоштовних матеріалів на сайті. Розповімо про три з них:

Coursera

Це масштабна освітня міжнародна платформа, яка пропонує онлайн-курси, як платні, так і безоплатні. Однак, оскільки це міжнародна платформа, то інформація там подається англійською. Часто, якщо це відеокурси, то є субтитри. 

Читайте також:

За 19 мільйонів ремонтують перехрестя Зодчих - Пирогова. Хто підрядник?

Дешевий транспорт і маленькі зарплати. Порівнюємо Вінницю з містами-побратимами

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up