Що готує нам Вінницький бізнес-форум

Що готує нам Вінницький бізнес-форум

Україна стоїть на порозі економічного буму. Уже розпочинається кредитування. Досить багато реформ проведено і ще ряд важливих реформ очікуються найближчим часом. І основним майданчиком взаємодії з клієнтами стане інтернет. І мобайл. Тепер не стоїть питання “бути чи не бути в інтернеті”. Що саме вам потрібно, що там роблять ваші клієнти і як будувати бізнес в інтернеті загалом та в мобайлі зокрема. Ось про це і буде наш форум.

Другий бізнес-форум

Перший бізнес-форум зібрав минулого року 300 учасників. За один день виступили спікери, які раніше ніколи не збирались у Вінниці. 

У Вінниці проходить мало освітніх бізнес-заходів. Немає жодного щорічного заходу, не рахуючи офіціозів. Бізнес-форум став першим таким заходом. 

Відео дня

Україна відстала від світових лідерів. А Вінниця відстала від українських лідерів-міст. Катастрофічно мало вінницьких брендів відомо в Україні. Жодного відомого в світі. “Рошен” не рахуємо, бо він не вінницький. Так, є потужний ІТ-сектор, але це все ж досить обмежена галузь в плані робочих місць.

Про що будемо говорити

На форумі торкнемося головних аспектів присутності бізнесу в інтернеті. Що насправді люди читають в соцмережах і чи можна там продавати? Скільки клієнтів можна отримати з пошуковиків? Який сайт потрібен? І чи потрібен він вам взагалі?

Скільки витрачати на інтернет? Як організувати це все в маленькій компанії? До нас у гості приїдуть представники головних гравців ринку. Очікуємо на виступ від Гугла.

Також виступить ТНС Україна із результатами останніх досліджень про українського споживача.  Кращі агенції інтернет-маркетингу. “Нетпік” та “Вебпромо” вже давно вийшли за межі українського ринку і експортують свої послуги на ринки США та ЄС.

Взагалі буде три блоки. У першому говоритимемо про тренди - що відбувається і які прогнози на майбутнє, в другому - про інструменти та прийоми для роботи в онлайні (сайт, SEO, SMM, аналітика), в третьому виступлять наші підприємці, які вже працюють в мережі. Це будуть вінницькі кейси - реальні історії успіху та невдачі.

Дізнаємось, хто із вінничан зробив прорив в інтернеті.

Нові знайомства

Усі конференції, це не лише нові знання, а й нові знайомства. Поспілкуйтесь з колегами, дізнайтесь, як у них справи. Заведіть нові знайомства. Форум - саме та атмосфера, яка стимулює нові знайомства. Ми спеціально виділили час у програмі для перерв на каву і фуршет після завершення Форуму.

Зустрічаємось 12 жовтня в залі Філармонії. Реєструйте з собою колег та партнерів, поки діє рання реєстрація за пільговою ціною. Ціна символічна - 600 гривень, які допоможуть нам профінансувати витратний бюджет конференції. З 1 жовтня ціна зросте до 700 гривень.

Офіційний партнер форуму:


Post Union — служба доставки із США, Китаю, Німеччини, Іспанії, Польщі, - заснована вінничанином і працює в Україні та Росії. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up