Розклад відеоуроків для учнів 5-11 класів: коли й де дивитись онлайн

Розклад відеоуроків для учнів 5-11 класів: коли й де дивитись онлайн
  • Від 6 квітня, під час карантину, для школярів уроки відбуватимуть онлайн, а транслюватимуть їх українські телеканали. 

Держава запустила спеціальний освітній проєкт на час карантину – Всеукраїнську школу онлайн.

Трансляція уроків відбуватиметься щодня, з понеділка до п’ятниці. Початок о 10-й ранку. Старт трансляцій – 6 квітня.  До створення та трансляції долучилися такі 11 українських телевізійних каналів: ПлюсПлюс, 112 Україна, NewsOne, Піксель, ZIK, УНІАН ТБ, Індіго, Рада, UA: Культура, UA: Перший та М1.

 

Відео дня

Телеуроки відбуватимуться до кінця карантину з понеділка по п'ятницю. Серед уроків такі дисципліни: українська мова, українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, фізика, алгебра, геометрія, географія, хімія та біологія.

Початок – 6 квітня, 10:00.

Зауважте, що на ютуб-каналі МОН під кожним відео в описі вчителі залишатимуть домашні завдання. Учні робитимуть їх самостійно для закріплення теми. Навчання відбуватиметься за затвердженою програмою, а завдання будуть за найпоширеніших підручників (посилання на електронні версії підручників буде під відео в описі).

Уроки для 5 класу – Плюс-Плюс та 112 Україна

Розклад телеуроків для учнів 5-11 класів: коли й де дивитись онлайн - фото 395579

Уроки для 6 класу – Zoom та NewsOne

Розклад телеуроків для учнів 5-11 класів: коли й де дивитись онлайн - фото 395582

Уроки для 7 класу – ZIK

Розклад телеуроків для учнів 5-11 класів: коли й де дивитись онлайн - фото 395585

Уроки для 8 класу – Індиго та УНІАН-ТБ

Розклад телеуроків для учнів 5-11 класів: коли й де дивитись онлайн - фото 395581

Уроки для 9 класу – Рада та UA:Культура

Розклад телеуроків для учнів 5-11 класів: коли й де дивитись онлайн - фото 395580

Уроки для 10 класу – UA:Перший

Розклад телеуроків для учнів 5-11 класів: коли й де дивитись онлайн - фото 395584

Уроки для 11 класу – М1

Розклад телеуроків для учнів 5-11 класів: коли й де дивитись онлайн - фото 395583

Також відеоуроки можна буде переглянути щодня на офіційних сторінках Міністерства освіти і науки України у Facebook та на YouTube.

Зйомки навчального процесу відбуваються у Новопечерській школі Києва. Крім того, на зйомках уроків присутні українські зірки: ведучі, музиканти, актори, спортсмени та інші. Вони відповідають на запитання, розв’язують задачі та проводять досліди разом з учителями. Батьків закликають стежити за розкладом уроків, заохочувати дітей до перегляду та долучатись до пізнавального контенту всією родиною.


Читайте також:

Стартує освітній проект «Всеукраїнська школа онлайн».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • vadb.

    Де подивитись повтор,якщо пропустив.
  • Наталя

    Англ.мова -вчителька супер! Звичайнi школи i близько не стояли!!!
  • наталья смищук

    де можно знайти інформацію щодо тем відеоуроків?
  • Ярослав

    Цирк. Засуньте своїх "ведучі, музиканти, актори, спортсмени та інші" дуже глибоко собі в дупу. Всіх одночасно і по черзі кожному хто це придумав!
    Карантин в жопу, дітей в школу, групи ризику під замок. Кінець історіїї.

    Logeximo company reply Ярослав

    ВОТ И ЗАСУНЬ СОБІ В ЖОПУ СЕБЕ А МИ НАРОД ПОСМІЄМСЯ СИДИ ДОМА И ВИКОНУЙ ПРАВИЛА КАРАНТИНУ УМНИК СУКА.КОЛИ ЗАКІНЧИТЬСЯ НАС ПОВІДОМЛЯТЬ ВЕСЬ МИР ДОМА СИДИТ И НЕ ПИШИТ ХЕРНЮ В КОМЕНТАХ ДА ПОЛНАЯ ЖОПА У ВСЕХ МИ ВСІ В ГРУПІ РИЗИКУ ТОМУ ЩО ЦЕ ПАНДЕМІЯ ВІРУСУ И ЦЕ ПРИРОДНИЙ ВІРУС И ЦЕ ДОКАЗАЛИ ЩО ЦЕ ПРИРОДА ЙОГО ВИПУСТИЛА
    ЦИРК ЦЕ ВАШІ КОМЕНТАРІ.А ДІТИ БУДУТ ТАК НАВЧАТИСЬ Я ВВАЖАЮ ТАК КРАЩЕ В НИНІШНІЙ СИТУАЦІЇ З ВІРУСОМ.ПУСТЬ ХОТЯБИ ТАК НАВЧАЮТЬСЯ И НЕ БІГАЮТЬ ДЕСЬ НЕ ПОНЯТНО ДЕ ПОНЯТНО УМНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ярослав reply Logeximo company

    Якщо ваші діти бігають незрозуміло де, то це твоя особиста невдача як батька.

    Logeximo company reply Ярослав

    А у мене нема дітей я просто написав в загальному як приклад

    Навіщо взагалі тоді зробили ці коментарі щоб херню писати.

    На мою думку треба нормальні адекватні речі по темі статті писати и правду и понятно щоб було а не всяким говном мусарить в коментарях на на 20 минут
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up