На Тяжилові запрацював новий дитсадок. Фоторепортаж з закладу

На Тяжилові запрацював новий дитсадок. Фоторепортаж з закладу
  • Дитячий садочок №33 на вулиці Ватутіна, 137-Е запрацював з першого вересня. Нині майже усі групи, їх шість, заповнені.
  • Дошкільний заклад збудований відповідно до усіх сучасних стандартів. Є все для занять спортом та розвитком.
  • Похвалитися садочок також може і харчоблоком. Там усе нове обладнання, пароконвектомат, конвекційна піч та 9-ступенева система очистки води.

Садок №33 став уже шостим новозбудованим дошкільним закладом у місті. Його звели за кошти муніципалітету та інвесторів, а обладнали меблями, інвентарем та зробили ігрові майданчики — за гроші бюджету територіальної громади. Витратили близько 5 млн грн.

Нині у закладі навчається 157 дітей. Їх заняття проходять і в приміщенні, і на свіжому повітрі. Наприклад, урок малювання.

Відео дня

Загалом заклад має музичну залу, ресурсну кімнату, де можуть відпочити дітки, дитячі спальні, буфетні кімнати, пральню зі спеціальним гладильним катком. Оснащену медичну кімнату, харчоблок, кондитерський цех та столи-холодильники.

Садочок має власну автономну котельню, яка може працювати без персоналу.

«При оснащенні дитячого садочка ми використовували нові технології, — каже директорка садочку Олеся Пилявець. — До речі, у спортзалі у нас є гамаки для Fly Yoga та елементи скеледрому. Також ми використовували незвичайні гімнастичні стінки: «Гладіатор» та «Хвиля». Коли діти по ним рухаються, у них відбувається масаж стопи, що запобігає плоскостопості, зміцнює м'язи дітей. Також розвивається пам'ять, увага, нетипове мислення, планування, як у спортсменів. Адже дітки мають спланувати, куди потрібно переставити руку тощо».

 

Читайте також:

На Келецькій хлопець відволікся на телефон та вскочив під трамвай

Попався двічі за тиждень. На Вінниччині викрили «чорного лісоруба»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • 11 22

    на стиральный порошок родители сдают как везде?

keyboard_arrow_up