Попався двічі за тиждень. На Вінниччині викрили «чорного лісоруба»

Попався двічі за тиждень. На Вінниччині викрили «чорного лісоруба»
  • Чоловік возив дрова, які незаконно сам нарубав. Деревину він добував у заповідній зоні.

На тому тижні правоохоронці зупинили вантажівку з деревиною цінних порід. Автомобілем керував 51-річний місцевий житель. Документів керманич на деревину не мав. Його автівку забрали на арештмайданчик та почали розслідування.

Довго без промислу чоловік не зміг бути. 6 вересня у селі Садківці Могилів-Подільського району він знову попався — різав дрова у заповідній зоні. Як результат — правоохоронці розпочали ще одне провадження за аналогічною статтею Кримінального кодексу України.

Відео дня

— На місці вчинення правопорушення у нього поліцейські вилучили бензопили, а автомобіль, завантажений деревиною — помістили на арештмайданчик. Протягом тижня чоловік вдруге потрапляє в поле зору поліції  за вчинення аналогічного злочину. Проводиться досудове розслідування, — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

 

Читайте також:

Понад дві тисячі. В Україні різко зросла кількість нових COVID-випадків

Минулого тижня щеплення отримали майже 10 тисяч вінничан

Хворіє 11 лікарів та 62 дитини. Дані про COVID по Вінницькій області

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Наташа Кіміечева

    Діаметр бревна більше30 см дуб відземок чистий **чорний лісоруб** позор журналюзі
  • Daily

    во как "заповідна  зона" интересно сколько домиков  в три этажа для пчёл построено в заповедных зонах и живут там  товарищи господа
  • Daily

    в каком месте смеятся "чорний лісоруб"  вам  там в газете не смешно самим
  • Ols Kat

    Хватит писать про всякие мелочи. Ровно три месяца назад наш дорогой Президент подписал указ: За три года будет посажен миллиард деревьев, значит за три месяца в каждой области УЖЕ посажено 3 миллиона деревьев. https://hromadske.ua/posts/v-ukrayini-za-tri-roki-hochut-posadi-milyard-derev-zelenskij-pidpisav-ukaz

    Daily reply Ols Kat

    если подписал то хана  тому что растет

keyboard_arrow_up