Усім школам рекомендують перейти на онлайн навчання до п'ятниці. А садочкам?

Усім школам рекомендують перейти на онлайн навчання до п'ятниці. А садочкам?
  • У Вінницькій обласній раді повідомляють, що до п'ятниці, 14 жовтня, усі школи України переходять на дистанційну форму навчання.

Про це також повідомили у вінницькій мерії.

— Департамент освіти вінницької міської територіальної громади рекомендує всім навчальним закладам перейти на дистанційну форму освіти до 14 жовтня. Відповідні листи з рекомендаціями ми відправили всім керівникам закладів, — коментує журналістці «20 хвилин» керівник департаменту Оксана Яценко.

Наразі рішення мають приймати керівники на місцях.

Відео дня

За словами Яценко, дитячі садочки будуть працювати.

— Наші чергові дитячі садочки мають укриття. У разі повітряної тривоги вихователі з дітьми спускаються в безпечне місце, — додала вона.

— Шановні освітяни, учні, батьки, студенти! Сьогодні ворог знову завдав нищівних ударів у частині регіонів та столиці. Звертаюся до начальників ОВА та керівників закладів освіти! Наше завдання максимально убезпечити всіх учасників освітнього процесу. Тому прошу прийняти рішення щодо навчання в дистанційному форматі до кінця поточного тижня (до 14.10.2022), — пише міністр освіти Сергій Шкарлет в телеграм.

Сьогодні, нагадаємо, Україна знаходиться під атаками російських терористів. Повідомляють про вибухи в Києві, у Хмельницькому, Житомирі, Дніпрі також було чутно вибухи. Також декілька вибухів чули у Львові та області — у Львові в окремих районах зникло світло. На Вінниччині спрацювала ППО.

 

Читайте також:

У п’яти областях України повідомили про проблеми з доступом до інтернету

Вінничан закликають зарядити телефони: що робити, якщо зникне сигнал мобільного оператора

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Алла Мулярчук

    Скільки вже можна знущатись над батьками? Як пережити тривогу коли дитина в укритті, летять ракети і дрони!? Але вони мабуть, не настільки страшні як ковід? Це взагалі безвідповідально, заставити дітей іти до школи в такий час! Особливо в найближчі кілька тижнів...
  • Сулименко Владимир

    Более, бездарного, обучения, чем ОНЛАЙН, придумать не возможно!!!
  • Dmytro Dibrovskyi

    Не треба було взагалі розпочинати очне навчання
  • Чорна Тамара

    Рішення правильне

keyboard_arrow_up