Для онлайн-уроків. Вчителів вінницьких шкіл забезпечать ноутбуками

Для онлайн-уроків. Вчителів вінницьких шкіл забезпечать ноутбуками
  • Сьогодні, 24 вересня, депутати міської  ради під час сесії ухвалили низку важливих рішень. Ряд з них стосується освіти.

З міського бюджету виділять майже три мільйони гривень для проведення капітального ремонту даху школи №9.

Також, у рамках державної програми школи Вінницької громади розраховують отримати 141 ноутбук для вчителів. Їх закуплять на умовах співфінансування.

— Частка коштів з міського бюджету — 847 тисяч гривень. Це додаткові заходи покращення матеріально-технічної бази шкіл громади для проведення онлайн-уроків, — зазначають у міськраді.

Відео дня

Молодші школярі та вихованці дитячих садочків, нагадаємо, зможуть продовжувати навчальний процес незалежно від умов карантину. Відповідні зміни прийняті в постанову Уряду №1236.

Тим часом навчальні заклади продовжать працювати, якщо 80% персоналу будуть вакциновані мінімум однією дозою чи перехворіли.

До речі, невдовзі до роботи у сфері освіти допускатимуть лише вакцинованих працівників.

 

Читайте також:

На вулиці Зерова зводять новий садочок. Репортаж з будівництва

Якість питної води у школах та садочках Вінниці. Що показали дослідження

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ivan Pavlov

    До речі, багато хто шукає якими законодавчими документами регулюватися при закупівлі ноутбуків. Ось вся необхідна нормативка:

    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0055-18#Text
    https://mon.gov.ua/ua/news/oprilyudneno-rozyasnennya-mon-ta-mincifri-shodo-vikoristannya-shkolami-subvenciyi-na-pridbannya-noutbukiv

    Ivan Pavlov reply Ivan Pavlov

    Ivan Pavlov reply Ivan Pavlov

  • Читач42

    НА  ноутбуки   по 20-25 тыс. грн дармоедам  грошы  есть  а  соцнужды нет.вот как  верить этим  слугам  американського народа ?

    Artem Snic reply Читач42

    ещё бы написали что за ноутбуки покупают, потому как я уверен что фирма поставщик чисто случайно может принадлежать какому то чинуше Винницкому и компьютеры чисто случайно так стоят на процентов 50-60 больше чем на рынке.

    Читач42 reply Artem Snic

    полюбому. и я  даже  подозр.кому .все магазины-канцелярия, в
    этих  типа "гос.учрежден".принадлежалат ДОМБРу.  Домбровськый- в 2000-х привел всю эту мойдонутую криминальную  нечесть  и ЖЛОЙБсманна-иропейськи цинности .заметте  сегодня  уже  и слова нет в их
    гаслах про  эти цинности  .они поняли  плебеи-рагули   уже не ведуться на  это, после  2014 ..причем  домб купит  эти ноуты в китае на  али а продаст их  як сучасни.  через  полгода они  будут ломаться и валяться по ремонтам.но  20 минут про  это умолчит.. а  домб положит себе в кышеню  2 ляма.а дали як то кажуть  здорувенькы  булы.вы сами на це пидписались

keyboard_arrow_up