Зірка з Японії і яскраві косплеєри! Фестиваль аніме і K-pop у серпні здивує Вінницю

Зірка з Японії і яскраві косплеєри! Фестиваль аніме і K-pop у серпні здивує Вінницю
  • Яскраві барви сучасної азійської культури полонять вінничан і гостей міста 25 серпня.
  • На неординарному фестивалі аніме і K-pop, що пройде у театрі ім. Садовського, глядачів чекають концерти зірок із Японії та України, незабутнє косплей-дефіле, танцювальні виступи K-pop cover груп, креативні фотозони, аніме і K-pop-ярмарок, багато конкурсів та феєричні емоції від кожної миті!
  • А під час благодійного аукціону збиратимуть кошти на підтримку ЗСУ.

Вінниця стане яскравим фінальним акордом фестивалю «Summer Anime & K-pop Fest», який цього року охопить 22 міста України: від Ужгорода і Львова до Києва і Дніпра.

Великий тур фестивалю стартував із шаленим успіхом! І щодня у різних містах збирає тисячі фанів одних з найпопулярніших серед молоді сучасних стилів: корейської музики, тобто K-pop, та японської анімації — аніме.

Розповідаємо, які саме сюрпризи чекатимуть вінничан і гостей міста 25 серпня о 17.00 у театрі ім. Садовського, та як вінницькі шанувальники аніме і K-pop теж можуть стати героями яскравого фестивалю.

Відео дня

«Чекаємо аншлаг! K-pop і аніме у Вінниці дуже люблять»

Бум і шалена любов до K-pop і аніме — тренд, що не вщухає по всьому світу протягом останніх років. Не оминув він і нашу Вінницю. Серед вінницької молоді від 10 до 30 років теж маємо чимало K-pop cover груп, які знімають яскраві танцювальні кавери на пісні улюблених корейських зірок, а тих, хто малює і дивиться аніме — просто не злічити.

— Вперше у Вінниці фестиваль «Summer Anime & K-pop Fest» пройшов у 2021 році у PIROGOV SKY — просто неба у музеї-садибі Пирогова. І це була одна з найяскравіших подій для молоді не лише літа, а всього 2021 року у Вінниці. Був небачений ажіотаж! А атмосфера вирувала така надзвичайна, що й не описати жодними словами! Стільки креативної молоді, яка потурбувалася про косплей і співала кожну пісню із запрошеними зірками, стільки найщиріших емоцій і сяючих облич дітей та підлітків, ми не бачили давно, — діляться співорганізатори — компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

— На жаль, у місті проходить не так багато культурно-розважальних заходів саме для підлітків, тож вже на наступний день після фестивалю сотні вінничан нам писали, аби фестиваль якнайшвидше повторили. Після року перерви, спричиненої початком повномасштабної війни, довгоочікувана подія нарешті повертається. Чекаємо аншлаг, адже точно знаємо: K-pop і аніме у Вінниці дуже люблять! Програма фестивалю цьогоріч буде напрочуд насичена, неодмінно вразить і наповнить незабутніми емоціями кожного. А як і на всіх інших наших концертах, ми також проведемо благодійний аукціон на підтримку ЗСУ з дуже цікавими тематичними лотами. У межах туру «Summer Anime & K-pop Fest» ведучі й артисти у кожному місті обов’язково із молоддю говорять про патріотизм та важливість щоденної підтримки наших незламних захисників, завдяки яким небо над більшістю міст України залишається мирним і дає можливість проводити такі події. Наші колеги-співорганізатори поставили амбітну ціль: завдяки туру фестивалю у 22 містах планують зібрати мільйон гривень для підтримки воїнів та закриття термінових зборів волонтерів і благодійних фондів. Зокрема, спільно з благодійним фондом «Для Героїв», що складається з волонтерів України та США, закуплять дрони для передачі військовим на найгарячіші напрямки.

Окремі сюрпризи фестивалю — косплей-дефіле і фотозони

Основна родзинка «Summer Anime & K-pop Fest» — сама атмосфера, яка скоряє з найперших секунд, як тільки потрапляєш на фестиваль. Адже багато глядачів завжди долучаються до косплей і приходять у креативних костюмах, які роздивлятися — окрема насолода.

Також у холі театру ім. Садовського глядачів вражатимуть фотозони з персонажами найвідоміших аніме, ігор та улюбленими K-pop-ідолами у повний зріст. Крім того, діятиме аніме та K-pop ярмарок, який цього року організатори зробили ще масштабнішим і різноманітнішим.

— Якщо ви чи ваша дитина захоплені поп-культурами Азії — ця подія точно вас вразить! — гарантують організатори Hebihebi agency. — Буде все, що можна побажати від аніме-фестивалю. Косплеєри на кожному кроці чекатимуть, доки ви з ними сфотографуєтесь. K-pop cover dance — як без нього! «Summer Anime & K-pop Fest» — це яскрава азійська культура у вашому місті! Місце з фантастичною атмосферою, де можна поспілкуватися з однодумцями, чудово провести час зі своїми старими друзями та знайти нових, сфотографуватися з косплеєрами та улюбленими персонажами у фотозоні, послухати круті пісні у живому виконанні зірок, подивитися на класні виступи місцевих учасників, пограти в цікаві ігри та конкурси і виграти призи! Обіцяємо: ми не розчаруємо кожного, хто прийде на фестиваль у Вінниці!

Кітті-рок від зірки TikTok — Vioria

Найгарячішими подіями фестивалю стануть концерти зіркових гостей. Україну на фестивалі представить співачка Vioria з Гостомелю, яка працює у незвичному жанрі — кітті-рок.

— Ви точно чули її у TikTok, і у багатьох анімешників вона вже давно в плейлисті! — розповідають про співачку організатори. — У своїх піснях Vioria максимально відверто розповідає про почуття, що знайомі кожному підлітку. Її дебютний мініальбом «6 причин закохатися» став одним із найцікавіших українських релізів минулого року, і ми дуже раді, що в Україні з'являється все більше класних сучасних артистів із крутим матеріалом. Як тільки ми послухали треки Vioria, зрозуміли, що вона та її музика чудово впишуться у формат нашого фестивалю. Тож готуйтесь насолоджуватись неординарним кітті-рок!

Зірковий гість з Японії спеціально для фестивалю вивчив, як грати Гімн України на гітарі

Апогеєм фестивалю «Summer Anime & K-pop Fest» буде виступ хедлайнера — зіркового гостя з Японії, відомого співака і гітариста SAИA Taki3awa, який вже близько 20 років виступає на великій сцені по всьому світу.

У Вінниці SAИA Taki3awa виступав на фестивалі у 2021 році і це був небачений драйв! Тож підтверджуємо: надзвичайні емоції від його шаленого виступу дійсно варто відчути! Це до мурашок, коли у перервах між піснями SAИA запитує:  «Where's my Honey?» — і всі на фестивалі гучно відповідають: «Here!»

SAИA Taki3awa запалює всіх винятковою харизмою і надзвичайно активним спілкуванням із публікою. А у знак підтримки України та українського народу перед приїздом до нас вивчив Гімн України на гітарі і саме нашим національним скарбом тепер розпочинає кожен концерт у турі, підіймаючи також український стяг.

— Цього літа я повернувся в Україну, щоб підтримати всіх вас і провести чудове шоу, — ділиться японець. — Спершу мені було трохи страшно приїжджати, але мої друзі, українські колеги та мої шанувальники — ви продовжуєте жити і нічого не боїтесь. Тому і я більше не боюся! Ми зараз живемо історією. Важко змінити ситуацію, але ми можемо змінити повсякденне життя. Давайте разом зробимо гарні спогади про це літо.

SAИA Taki3awa відомий як сольний виконавець і гітарист віжуал-кей групи Kain, а також за спільною роботою з популярними японськими сею (ті, хто озвучує аніме) і такими виконавцями, як Satsuki (ex-rentrer en soi), Kazuki Yao (сею в One Piece, Gundam), Hiroaki Takahashi (сею в Prince of Tennis, Gashbell).

— Чесно зізнаємося, ми здивувалися, коли на нашу найпершу пропозицію відвідати у рамках туру Львів та Ужгород, Сана відповів: «Лише два міста? Я хочу побувати у всіх містах, куди ми можемо поїхати. Я дуже хочу приїхати в Україну! Зустрітися з усіма, з вашою командою і подарувати людям трохи позитивних емоцій у цей важкий для України час. Тож я довіряю вашому плану» , — розповідають організатори. — Цього разу в Україну, де його дуже люблять і завжди чекають, Сана повернувся з новими піснями та новими версіями своїх старих треків, а ще — з новим сценічним ім'ям. SAИA Taki3awa — це його справжнє прізвище, яке до цього моменту він приховував. Сана — дуже харизматичний артист, який відмінно вміє завести юрбу і перетворити сумний будень на незабутнє свято. Тож готуйтеся до запального шоу від нього, приготуйте свої голосові зв'язки, щоб підспівувати у тих частинах пісень, де він попросить цього від вас, і круто проводьте час! Where's my Honey?

Цікаво, що спеціально для концертів в Україні SAИA Taki3awa привіз із собою особливу гітару жовтого кольору.

— Мені потрібні ваші імена на моїй гітарі, написані синім маркером, щоб вона стала жовто-блакитною. Будь ласка, намалюйте своє ім’я, коли я буду у вашому місті! — говорить SAИA Taki3awa. — До зустрічі дуже-дуже скоро! Слава Україні!

Вінничани на фестивалі теж можуть виступити! Прийом заявок до 18 серпня

Стати героями фестивалю організатори запрошують також вінничан. Бажаючі можуть виступити у косплей-дефіле, з вокальним або танцювальним номером (K-pop cover dance).

Для цього потрібно до 18 серпня встигнути подати заявку на сторінці організаторів @hebihebi_agency у Instagram, надіславши відео з репетицією номеру, демо вокалу або фото костюму.

— Всі, хто пройдуть відбір, відвідають фестиваль безкоштовно. Для них будуть зарезервовані місця і, звісно, гарантовані незабутні враження від виступу на великій сцені, — зазначають організатори. — Заявок ми отримуємо багато, але, на жаль, час у програмі обмежений, тому не можемо, аби виступили абсолютно всі бажаючі. Саме для цього й проводимо відбір, аби на сцені могли себе показати найкращі і найталановитіші виконавці міста. Результати відбору заявок будуть опубліковані у наших соцмережах 19—20 серпня: у Телеграмі та Instagram — hebihebi_agency.

Кількість учасників у танцювальному номері має бути від 3 до 10 осіб, у вокальному — від 1 до 3 осіб, у косплей-дефіле можна виступати самостійно або ж з командою до 5 осіб.

— Косплей може бути як по аніме, так і по манзі/манхвам, іграм, коміксам, серіалам. Щодо вибору треків для танцювальних каверів чи вокальних номерів — пісні обов’язково мають бути пов’язані з тематикою фестивалю: K-pop або пісні з аніме та ігор. Виконання каверів російською мовою заборонене, — наголошують організатори. — Готуйтесь! Чекаємо на ваші заявки і круті виступи!

Не пропустіть фестиваль «Summer Anime & K-pop Fest» 25 серпня о 17.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського!

Вікових обмежень на фестивалі немає: відвідати подію можуть глядачі будь-якого віку.

Квитки на фестиваль можна придбати на сайті afisha.vn.ua та у всіх касах міста.

Читайте також:

«Ти — це і є твій батько!» У Вінниці розпочався показ психологічної драми «Батько»

росіяни масово блокують пісню ТІК «Кацапи», а люди пишуть: «Цей хіт ще будуть наші правнуки співати!»

Про фемінізм і з допомогою штучного інтелекту! Міша Крупін вразив новою піснею і кліпом «Фам Фаталь»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up