«Вінниця на тверду четвірку». Хто він – типовий вінницький турист

«Вінниця на тверду четвірку». Хто він – типовий вінницький турист
  • Вінницька міська рада минулого місяця замовила соціологічне дослідження у компанії Fama. 
  • Методом «face to face» було визначено хто ж відвідує Вінницю.

 

Чотириста повнолітніх опитаних дали можливість визначити портрет вінницького туриста. Відповідно до соціального дослідження, Вінницю відвідують люди у віці 21-30 років (30,4%) та 31-40 років (27,5%) з середнім доходом на місяць до 6 тисяч гривень на особу (41,2%). 

Кожен із туристів за добу залишає в міста близько однієї тисячі гривень. Переважно вінницькі туристи мешкають у сусідніх областях і приїжджають у Вінницю відпочити та розважитися. Таких відвідувачів – 61,6%. Туристи з Києва складають 22,2%. А гостей із за кордону приїжджає 8,2%. Вінниця популярна серед жителів Білорусі, Грузії, Республіки Польща, Російської Федерації та Сполучених Штатів Америки. 

Вінниця перестає бути містом, куди приїжджають лише на день. Це доводить 67,8% опитаних, хто залишається тут більше, ніж на добу. 

Відео дня

Що найбільше цінують у місті? 

Туристам подобається вінницька архітектура та чистота. Важливо, що гості міста відчувають себе безпечно, дихають свіжим повітрям і оцінюють низький рівень шуму. З опитаних, тільки 5% не збираються рекомендувати своїм друзям до родичам приїхати до Вінниці. Решта – навпаки. Тому «тверду четвірку» з п'яти можливих балів наше місто має. 

Як зазначає заступник директора департаменту маркетингу міста та туризму Олександр Вешелені: «Для розвитку туристичної дестинації важливо щороку хоча би двічі аналізувати потоки місцевого туризму, адже отримані результати є ключовими для розуміння тенденцій, KPI нашої спільної роботи, стратегування, планування нашої діяльності. Туризм – це економіка, побудована на емоціях та враженнях, тож думка споживача є визначальною в подальшій роботі всієї галузі. Проведений аналіз не лише дасть можливість підвищити конкурентоздатність міста на внутрішньому і зовнішньому ринках. Це вплине на покращення життя містян та розвиток Вінниці загалом».

Дізнатися більше про дослідження можна за посиланням

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Serj

    поліетилен палять,відстійники смердять.....то якого х... ви сюди приїхали? Їдьте в своє село і там вам хай нічим не смердить! А я пишаюсь своїм містом бо 50 років тут прожив!!!
  • Лена

    де ви знайшли тут свіже повітря? Ну, після Запоріжжя, Комсомольська чи Лисичанська та міст, де стоять мартенівські пічі, - може бути... Але тут поліетилен постійно палять в приватних хатах, та й відстійники смердять на чверть міста в теплий день...
  • Дональд_К

    не гоните нечего тут смотреть.
  • Victor Tsepak

    https://youtu.be/E_6lIEbStYU З Днем Незалежності!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up