Вінничани стали лауреатами Всеукраїнської олімпіади креативності «Destination Imagination»

Вінничани стали лауреатами Всеукраїнської олімпіади креативності «Destination Imagination»
  • Фінішувала ІV Всеукраїнська олімпіада креативності «Destination Imagination».
  • Цього разу вона проходила в онлайн-форматі.
  • Вінниччину успішно представили вихованці обласної станції юних натуралістів, команда «Vin Fun Team».

Працювали над викликами

У сезоні 2021/2022 років над викликами працювали 49 команд із 16 областей України та Києва – такої масовості ще не було. За словами організаторів, учасники програми «Destination Imagination» сприймають труднощі, як виклики та використовують їх для розвитку.  А взагалі ця програма охоплює 42 країни на всіх континентах. Це понад 200 тисяч учасників, 38 тисяч волонтерів і 1,5 мільйони випускників.

Кожна команда протягом року працювала над одним із шести викликів (технічний, інженерний, науковий, імпровізаційний, художній або суспільний) і підготувала креативне вирішення завдання, яке було представлено у вигляді відеопрезентацій. Оцінювання олімпіади відбувалося командою професійних експертів з різних областей України.

Відео дня

Третя поспіль відзнака

До команди «Vin Fun Team» входили Єлизавета Житник (капітан), Поліна Дмитришина, Олена Долінна, Маргарита Науер, Сергій Страшевський, Софія Дмитришина. Їх підготували керівники Юрій Страшевський і  Сергій Рекшенюк.

Наша команда отримала від журі третю поспіль відзнаку «Місце інновацій та креативності» за сприяння розвитку інновації, креативності та нестандартного мислення. А також здобула перемогу в номінації «Джокери добра, за світлі ідеї та віру в перемогу України!».

— Наші вихованці отримали неймовірні враження, познайомилися з креативними і драйвовими однолітками. І головне – у кожного з них з`явилося безліч нових креативних ідей щодо участі в олімпіаді наступного року, — розповів Юрій Страшевський.

За словами організаторів, олімпіада креативності — це можливість проаналізувати пройдений шлях, усвідомити свої досягнення та обов’язково відзначити свої успіхи. Оскільки в умовах війни колективи не мали змоги повноцінно представити розв'язання командних викликів, замість призових місць Експерти нагородили команди унікальними відзнаками залежно від того, що найбільше вразило їх у презентаціях.

Читайте також:

«Перші 200 балів із НМТ». Ліцеїстка з Вінниччини здала ЗНО з математики на відмінно

Діти створили «блокпост» на Старому місті, щоб збирати кошти на ЗСУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up