Від Іво Бобула до «ДахиБрахи»: 15 кращих культурних подій цієї зими, що пройдуть у Вінниці

Від Іво Бобула до «ДахиБрахи»: 15 кращих культурних подій цієї зими, що пройдуть у Вінниці
  • Як виглядає зимова афіша Вінниці цього року? На які концерти варто придбати квитки? Ми зібрали у добірку виступи популярних артистів, які завітають до нашого міста цієї зими та допоможуть вам урізноманітнити дозвілля.

Балет Кармен.TV

Шоубалет у двох серіях «Кармен» у виконанні київського театру Modern Ballet під егідою віртуозного майстра Раду Поклітару. Це нова версія всім відомої вистави, наповнена сучасними музичними й танцювальними мотивами.

Коли: 16 січня о 19.00
Де: театр імені Садовського
Квитки: 120-590 гривень

Відео дня

Леонтович-капела

Музична програма Подільського камерного хору «Леонтович-капела». «По всьому світу новина» — це добірка різноманітних новорічно-різдвяних українських та іноземних пісень. У концерті звучатимуть колядки та щедрівки різних регіонів України, а також різдвяні колядки Франції, Англії, Іспанії, Америки.

Коли: 17 січня о 18.30
Де: Вінницька обласна філармонія
Квитки: 80-120 гривень

Комедія «Ніч перед Різдвом»

Коваль Вакула знову відправиться на пошуки черевичок для вередливої, але любої Оксани, відьма Солоха наповнить невдалими відвідувачами всі порожні мішки, чорт вкраде місяць, а два куми будуть блукати засніженими селом у пошуках хорошої компанії.

Коли: 19 січня о 20.00
Де: Будинок офіцерів
Квитки: 190-480 гривень

Ф. Мендельсон. В полоні «Весільного маршу»

Симфонічний оркестр Вінницької обласної філармонії імені Леонтовича презентує концерт музики композитора, який у більшості з нас асоціюється із «Весільним маршем». У програмі: увертюра «Гебріди» («Фінгалова печера»), концерт для скрипки з оркестром e-moll, солістка — лауреатка міжнародних конкурсів Анастасія Шипак

Коли: 19 січня о 18.30
Де: Вінницька обласна філармонія
Квитки: 80-120 гривень

AX, MOZ-ART!

Академічний камерний оркестр «Арката», заслужена артистка України Наталія Лановенко та Йосип Машталяр презентують найяскравіші твори Вольфганга Амадея Моцарта. До сьогодні композитор вважається одним із найгеніальніших музикантів в історії людства. За своє коротке життя Моцарт написав понад 600 творів, більшість з яких стали вершиною класичної епохи за чистотою мелодії та форми.

Коли: 24 січня о 18.30
Де: Вінницька обласна філармонія
Квитки: 80-120 гривень

Harry Potter — музика з фільмів

Яскрава подія для фанатів Гаррі Поттера та поціновувачів хорошої музики. Глядачі матимуть можливість почути наживо композиції з усіх фільмів про найвідомішого у світі чарівника у виконанні Національного академічного духового оркестру України.

Коли: 25 січня о 20.00
Де: Будинок офіцерів
Квитки: 240-520 гривень

Кращі пісні NOTRE DAME de PARIS

У ролі солістів ви побачите улюблених співаків, переможців і фіналістів найпопулярніших талант-шоу країни, чиї унікальні голоси полонили всю країну. Неповторна, до болю знайома й абсолютно нова історія безсмертної любові.

Коли: 10 лютого 0 19.00
Де: Будинок офіцерів
Квитки: 420-1050 гривень

Іво Бобул

До Вінниці в рамках концертного туру завітає Народний артист України — Іво Бобул з концертною програмою «Найкраще» Золоті шлягери».

Коли: 13 лютого о 20.00
Де: Будинок офіцерів
Квитки: 230-520 гривень

Святослав Кондратів. Ennio Moricone

Понад 50 концертів за останній рік, які дав скрипаль разом зі своїм бендом на провідних концертних майданчиках країни підтверджують високий рівень та популярність артиста. Його по праву називають Першою скрипкою та найромантичнішим скрипалем України. 

Коли: 13 лютого о 19.00
Де: театр імені Садовського
Квитки: 290-750 гривень

«Без обмежень»

Гурт вирушає у Всеукраїнський тур з презентацією нового альбому «Вільні люди». Це шостий їх альбом, на його створення гурт надихнули українці. Під час концертів музиканти спілкувалися з різними людьми та дізнались про їх унікальні історії.

Коли: 14 лютого о 17.30
Де: Будинок офіцерів
Квитки: 290-490 гривень

«Фіолет»

На вас чекає трек-лист з новими піснями та найкращі пісні гурту за всі роки існування, а також акустичні версії нових пісень з майбутнього альбому. Також ви почуєте авторське виконання поезії фронтмена гурту Сергія «Колоса» Мартинюка.

Коли: 17 лютого о 20.00
Де: Royal Pub
Квитки: 200 гривень

Сергій Міхалок і «Ляпіс-98»

Перевірені часом хіти від «Ау», «Ты кинула», «В платье белом», «Яблони», «Евпатория», «Зеленоглазое такси» до «Воины света» і «Капитал» — у незмінному й оригінальному «ляпісівському» звучанні.

Коли: 22 лютого о 19.00
Де: Будинок офіцерів
Квитки: 200-670 гривень

«Жадан і Собаки»

Історії, знайомі кожному з нас. Музика, під яку неможливо спокійно стояти. Альбоми, пронизані драйвом. А те, що відбувається на їх шоу, важко описати словами. Колектив роками міцно тримає репутацію крутої фестивальної команди, здатної розкачати будь-яку аудиторію. 

Коли: 24 лютого о 20.00
Де: Royal Pub
Квитки: 290 гривень

Хор Верьовки

Пісні неймовірного, солов’їного хору, захоплюючі танці хореографічної групи й музична фольклорна феєрія від віртуозів оркестру народних інструментів. Одразу у трьох іпостасях — співаків, танцюристів і музикантів — постануть перед вінничанами артисти Хору Верьовки, який вже понад 70 років є знаним і любим в усьому світі.

Коли: 26 лютого о 19.00
Де: Будинок офіцерів
Квитки: 150-350 гривень

«ДахаБраха»

Це не звичайний гурт, а справжній феномен — колектив, який в обхід усім законам шоубізнесу збирає аншлаги не тільки в рідній Україні, а й далеко за її межами. Свій новий всеукраїнський тур гурт приурочив до виходу шостого альбому «Дорога», у якому зібрали пісні з різних куточків України і навіть заспівали кримськотатарською.

Коли: 27 лютого
Де: театр імені Садовського
Квитки: 320-950 гривень


Читайте також:

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 8-14 січня

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 20-26 грудня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up