У родинному колі та на прогулянках. Як відомі вінничани зустрічали Новий рік

У родинному колі та на прогулянках. Як відомі вінничани зустрічали Новий рік
Знаний вінницький ресторатор Валерій Сіверчук Новий рік зустрів в Одесі
  • В період карантину більшість знаних городян не пішли зустрічати новоріччя в розважальні заклади, надали перевагу святкування вдома з рідними.
  • В соцмережах вони поділилися своїми затишними світлинами.

Новий рік — найочікуваніше та найказковіше свято для дорослих і дітей. Ще його називають родинним. Цьогоріч, через пандемію, знані вінничани новоріччя здебільшого зустрічали не в ресторанах і галасливих компаніях, а в колі рідних та близьких. Світлинами з домашніх застіль, подорожей і прогулянок у святкові вихідні щедро ділилися з користувачами соцмереж.

Екс-губернатор Вінницької області Валерій Коровій у Фейсбуці поділився домашньою  світлиною з внучками біля ялинки, і у дописі поділився, що родина — найважливіше у житті. «З Новим Роком друзі! Цінуймо найцінніше в нашому житті!», — підписав він фото. 

Політична діячка Людмила Станіславенко теж у соцмережі показала родинне фото, на якому вона з чоловіком Ігорем Ткачуком, донькою Маргаритою сином Віталієм та невісткою Катериною.

Відео дня

Представник Нацради з питань телебачення у Вінницькій області Вадим Мазурик виставив фото з коханою, і враженнями від прогулянки Вінницею у сонячний новорічний день. «Ну як пропустити перший сонячний день 2021-го року?!». 

Телеведуча та фітнес-тренер Марина Боржемська теж у перший день нового року вийшла на прогулянку у вінницький парк з дітьми Олівією та Робертом і рідними. Фото підписала коротко: «Щастя!».

 

Столична телеведуча родом з Вінниці Іванна Онофрійчук поділилася з підписниками світлиною з казахським нареченим Алмазом, з яким новоріччя відзначила у Швейцарії. Фото підписала: «Обожнюю цей новорічний двіж!». 

Художній керівник майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» Віра Майборода на фото показала, як у затишному родинному колі відзначила свято біля ялинки.  

Бізнесвумен Олена Вихристюк поділилася у фейсбуці світлиною з чоловіком, де вони удвох в Карпатах на буйволиній фермі годують тварин, які уособлюють символ нового, 2021-го року. Фото жінка підписала: «Ми свого бика задобрили, а ви?». 

Ресторатор Валерій Сіверчук відзначав свято Нового року не в одному із власних закладів. З дружиною Світланою Новий рік поїхали до Одеси. «Добрий ранок, це коли закінчився 2020 рік, а новий 2021 рік ти зустрів в мандрах з келихом ігристого з самого ранку і великими сподіваннями на 2021. Всіх з Новим Роком, Друзі!». 

 

Читайте також:

Ляльку Барбі та різочку. Що знаходили на свята під своїми подушками відомі вінничани

10 новорічних фільмів, яких ви не дивилися. Плюс ще п'ятірка ретро стрічок

«Діти говорили про свій аутизм на всю країну». Відбувся благодійний проект «Світ всередині»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ірина Коломієць

    Завжди гарні репортажі від журналіста Лариса Олейник .  Цікава інформація. ДЯКУЮ))))
  • Вячеслав Мельник

    Які молодці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:09 Додому «на щиті» повертається Денис Новіцький з Вінницьких Хуторів 20:19 На Вінниччині двоє людей незаконно вирощували сільгоспкультури на прибережних смугах 19:23 Метеозалежним приготуватися: до Землі наближається потужна магнітна буря 18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем 15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up