У Вінницькому театрі ляльок відбудеться прем'єра вистави «Коти-біженці»

У Вінницькому театрі ляльок відбудеться прем'єра вистави «Коти-біженці»
  • Вінницький академічний обласний театр ляльок запрошує на прем'єру вистави «Коти-біженці», яка відбудеться 2 березня об 11.00 та 14.00.
  • Вистава нікого не залишить байдужим, адже в ній йдеться про те, як не впасти у відчай під час війни, жити й допомагати іншим.

Вистава розрахована на дітей та дорослих і розповідає про стосунки чотирьох котів, які живуть в укритті та по-різному переживають війну в Україні.

Режисером вистави виступила Наталія Орєшнікова з Закарпатського обласного театру ляльок. За словами директорки театру Тетяни Побережної, «Коти-біженці» нікого не залишать байдужими.

— Історія та шлях вистави непростий. І ми спочатку не розуміли, скільки для цього потрібно буде часу і яким чином ми зможемо її підготувати, але, як кажуть, «бажане стало реальністю» і воно перевершило всі наші очікування. Хочу зауважити, що ця вистава не тільки для малечі. Це така собі  «кототерапія» і для дітей, і для дорослих в умовах сьогодення, в умовах війни, всіх тих хвилювань, переживань та стресу... Це та допомога, яку ми маємо надати одне одному, — зазначила Тетяна Побережна.

Відео дня

П'єса драматургинь Людмили Тимошенко та Марини Смілянець — це розповідь про Кошеня на ім'я Персик, яке загубилося і потрапило до незвичайного Котячого клубу де живуть «коти-біженці»… Як взяти себе в лапи і перестати панікувати? Як замість того, аби постійно нюняти, навчитись допомагати і підтримувати інших? Про це добре знають відважна кішка Маруся, невгамовна киця Буся та самовпевнений кіт Микола.

Ця історія допомагає пояснити дітям у доступний спосіб, як можна боротися з нетиповими обставинами, які фактично перевернули життя догори дриґом й не впасти у відчай.

  • Адреса: Хмельницьке шосе, 7 (Ліворуч від «Книжки»).
  • Телефони для довідок: (067)170-47-70 та (098)721-23-69.

Квитки в касі театру та електронній касі за посиланнями:

Читайте також:

Найбільш популярні екскурсії 2023 року, які провели у Вінниці

Фіналіст «Голосу країни» зняв ліричний кліп у Вінниці. Які локації можна побачити на відео?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up