У Козерогів все вдаватиметься, а Стрільцям — рухатись вперед. Гороскоп на 10 — 17 серпня

У Козерогів все вдаватиметься, а Стрільцям — рухатись вперед. Гороскоп на 10 — 17 серпня
  • Новий тиждень серпня принесе чимало крутих спогадів для представників деяких знаків Зодіаку, а комусь зараз доведеться добряче попрацювати. Що ж зірки прогнозують для вас?
  • Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі!

Гороскоп на тиждень 10 – 16 серпня

Гороскоп для Овна

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370882

Овнів очікує легкий та позитивний серпневий тиждень, коли справ буде чимало, але вам вдаватиметься впоратись з усім. Головне зараз: підтримувати настрій на хорошому рівні та не піддаватись апатії. Втомлюватись - це нормально, тому не забувайте робити перерви для відновлення енергії.

Відео дня

 

Гороскоп для Тельця

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370888

У Тельців попереду чимало крутих емоцій та вражень, тому потрібно менше турбуватись про дрібниці та намагатись отримати від життя максимум хорошого. Цей період дуже хороший для творчості, адже натхнення вам не бракуватиме. Тому занотовуйте всі ідеї, щоб потім взятись за реалізацію.

 

Гороскоп для Близнят

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370880

Близнюкам астрологи рекомендують цього тижня самостійно налаштовувати на вдачу, адже попереду доволі неоднозначний тиждень. Тому побережіть нервову систему та не перетворюйте дрібниці у масштабні скандали. Позитивне мислення допоможе згладити чимало гострих ситуацій.

 

Гороскоп для Раків

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370890

Раки цього тижня отримають шанс і відпочити, і побути босом. Ваше життя лише у ваших руках, тому варто приділяти більше уваги різноманітним рішенням. А вільний час краще використати для того, щоб набратись максимум енергії та спогадів.

 

Гороскоп для Лева

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370892

Леви цього тижня отримають можливість пишатися собою. І справа не в тому, що нарешті буде шанс відпочити та зробити перерву у своєму стрімкому ритмі життя. Нарешті можна буде розгледіти плоди вашої праці, а також потішити себе чимось приємним. Звісно ж, це не означає, що пора придбати нову техніку чи ще кілька кілограмів книжок - все варто робити у міру.

 

Гороскоп для Діви

 

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370889

Діви цього тижня можуть почуватись не надто добре, тому мають звернути увагу на себе та свій стиль життя. Ви вже давно хочете щось змінити, але чомусь боїтесь приймати кардинальні рішення. Цього тижня астрологи рекомендують навчитись казати "ні" та більше цінувати свій час.

 

 

 

Гороскоп для Терези

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370886

 

У Терезів цього тижня рівновага нарешті повернеться у житті, адже і робоча, і романтична сфери життя потребують однакової кількості часу та енергії. Спробуйте знайти для себе золоту середину та не зловживати чужим терпінням. Таке рішення принесе покращення не лише в стосунках.

 

Гороскоп для Скорпіонів

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370887

Скорпіони відчувають, як робота позбавляє їх енергії, тому пора нарешті облаштувати свій дім так, щоб він був справді зоною комфорту і відпочинку. Звісно ж, для цього доведеться докласти зусиль, але все того варте. Оновлення помешкання дозволить позбутись і зайвих думок.

 

Гороскоп для Стрільця

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370891

Стрільцям цього тижня дуже важливо залишатись активними та не піддаватись негативу. Вам подобається роздумувати про майбутнє, але не надто до душі працювати над ним. Зараз саме той період, коли пора підняти зад з ліжка та рухатись вперед.

 

Гороскоп для Козерога

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370881

У Козерогів починається дуже світла смуга у житті, коли все вдаватиметься у 10 разів легше, а приємні емоції будуть накопичуватись. Тому важливо пам'ятати про свій внутрішній компас та дослухатись до власних бажань. Не хапайтесь за чужі мрії.

 

Гороскоп для Водолія

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370885

 

Астрологи рекомендують Водоліям цього тижня утриматись від обіцянок та старатись говорити лише правду. Навіть маленька брехня може вилізти боком, тож старайтесь бути чесними навіть з собою. Попереду у вас чимало сонячних днів та приємних емоцій, але для них потрібно й попрацювати над собою.

 

Гороскоп для Риби

Гороскоп на цей тиждень 10 – 16 серпня: прогноз для всіх знаків Зодіаку - фото 370883

 

Риби знову намагаються плисти за течією, адже їх майже влаштовує своє життя. Просто пам'ятайте, що зона комфорту насправді не така приємна, якщо довго у ній затриматись. Обирайте ціль та рухайте до неї.


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up