«Шашлик прекрасний, а от афробургер не дуже»: відгуки відвідувачів Vinnytsia Food Fest

«Шашлик прекрасний, а от афробургер не дуже»: відгуки відвідувачів Vinnytsia Food Fest
  • Вчора, 20 квітня, у Вінниці розпочався третій фестиваль вуличної їжі.
  • Поспілкувалися із гостями заходу про фест, ціни та страви.
  • Одні ходитимуть на нього кожного року, інші жаліються на зависокі ціни.

Протягом п’ятниці, суботи та неділі у Центральному парку проходить Vinnytsia Food Fest. Ми вже розповідали, що та за скільки там можна спробувати та знайомили вас з докладною програмою заходу. Тепер ми вирішили дізнатися у відвідувачів про їх враження від фесту. Спойлер – більшість задоволена.

Данило

– Взагалі-то я просто прогулювався. Потім побачив, що тут щось відбувається і вирішив зайти. Але прийшов я тільки нещодавно, тому не можу поки що сказати, наскільки крутий цей фест. Взяв собі гамбургер і каву. Вони нічого такі.

Сергій

– Ми з родиною вперше на такого роду заході. Але він нам вже подобається, бо тут дуже круто і смачно. Відвідали грузинської кухні, кукурудзи, а більше в нас не влазить. Ще трохи послухаємо музику і будемо вирішувати, чим зайняти себе тут далі.

Олександр

– Багато людей якраз виїхали на городи, тому варто було б на пару тижнів перенести цей фест. Але відпочити тут можна і зараз. Спробували вчора шашлик. Він прекрасний. Радимо його всім. Ще тут готують непоганий крафтовий сидр. А от афробургер не дуже сподобався.

Аліна, Галина

– Заради фестивалю приїхали із Шаргородського району. У нас такого, звичайно, немає, але будемо сподіватися, що колись з’явиться. Шукали жаб'ячі лапки, але не знайшли. Натомість взяли мідії, афробургер і шашлик – пройдемося по екзотиці, так би мовити.

Наталя

– Ми і самі проводимо подібні заходи. От прямо зараз розпочали фестиваль вуличної їжі на набережній «Рошен». Там також можна спробувати багато чого, починаючи від шашлика, до молекулярної кухні. Сюди прийшли суто для дегустації.


Валентина, Людмила

– Живемо тут поряд, от і прийшли подивитися, що тут відбувається. Можна сказати, що цей захід не зовсім для нас. По-перше, музика гучна і трохи дратує. По-друге, з нашою пенсією нічого не можемо собі дозволити. Було би добре, якби якісь знижки були. А то проходили заклад, де борщ (чи що то таке було) коштує 46 гривень. За такі гроші можна каструлю наварити.

Юля, Саша, Ірина, Віка

– Погода гарна, їжа смачна, тому нам все подобається. Тут можна відпочити всією родиною, з друзями чи просто вийти з дітьми. Будемо тепер кожного року відвідувати такі заходи.

 

Ніна, Міша, Паша

– Дуже подобається фестиваль. Багато молоді навколо, музика гарна, різноманітність страв. От і взяла своїх близнят: скуштували шашлик, солодку вату взяли, а більше пенсія не дозволяє. Ціни на фестивалі недоступні.



Фото Анна Ковальова

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Daily

    240 грн за 2  шматочки мяса  без соуса без овочів  та на смак солоне ну мабуть це круто
  • Iaroslav Tomyn

    Смачно, радує різноманіття і спроби нашого бізнесу проявити себе, а також присутність гостей з інших міст. Траплялися тільки приємні продавці й кухарі.

    Сумно визнавати той факт, що за два дні фесту з 15 до 19 зі сцени лунає багацько російськомовної і набридлої попси, а україномовний репертуар не був або майже не був представлений, те саме стосується ведучих,які чомусь вели захід російською мовою.
  • Екатерина Ковальская

    Спробувала кукурудзу, на вигляд апетитна, а на смак ніяка, не солона. 👎
  • Natik Natik

    Пробувала Грузинську кухню сподобалося
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:06 На Нечая зловили водія, який керував автомобілем під дією амфетаміну 17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up