Ольга Сольвар в ТОП кращих ведучих Вінниці (Новини компаній)

Ольга Сольвар в ТОП кращих ведучих Вінниці (Новини компаній)

Відома вінницька ведуча Ольга Сольвар стала першою дівчиною, що увійшла в ТОП кращих ведучих нашого міста за всю історію премії Народний бренд.

Вона посіла 2 місце. До цього список у цій номінації очолювали виключно чоловіки. Випадковість чи тренд? Ольга радо поділилась із журналістами своєю думкою з цього приводу.

Олю, як давно ти ведеш заходи?

“За фахом я журналіст. 16 років пропрацювала на телебаченні в якості ведучої новин та репортера. Останні 8 років я веду різноманітні заходи — фестивалі, концерти, весілля, корпоративи, дні народження, тощо. З чого все почалось? Та мабуть ще з шкільних років. Я завжди десь щось вела. Потім спробувала провести весілля - вийшло, день народження - також вдалось. Далі був проект МегаОля в Мегамоллі. Саме після нього мене почали пізнавати перехожі на вулиці. Довгий час я сприймала таку свою діяльність як хобі. Але потім стало ясно - це саме те, що в мене виходить найкраще. Тому у 2018 я остаточно покинула журналістику і нині повністю присвятила себе професії ведуча”.

У 2018 році в Народному бренді ти увійшла у ТОП кращих ведучих міста. За історію премії ти перша жінка,що змогла досягти такого результату. Чому так? Невже дівчата ведучі так поступаються хлопцям?

“Річ у тому, що чоловіків ведучих дійсно більше аніж жінок. І це мабуть пов'язано з певною тенденцією на ринку. Більшість агентств, що організовують івенти керуються неписаним правило - весілля чи корпоратив має вести тільки чоловік - це модно, це краще і так треба. Хто так постановив я не знаю. Але категорично з цим не погоджуюсь. Немає різниці стать, важливо якість роботи. І її оцінити можуть лише глядачі. От вони і висловили свою думку у Народному бренді, підтримавши мене - жінку ведучу. Я до речі, лише потім усвідомила, що я перша дівчина в ТОПі. До цього то були лише хлопці. Безумовно, для мене то велика приємність та крок вперед. І я нині не лише про себе, а про жіноцтво з мікрофоном в цілому. У Вінниці чимало дівчат, які гідно несуть цю професію - Оксана Кулагіна, Олена Бондарук, Руслана Пилипчук та багато інших. І ми якісно робимо своє діло”.

А що саме ти розумієш під поняттям - якість роботи ведучого?

“Це індивідуальний підхід до кожного свята, вміння слухати і чути клієнта, відповідальність та пунктуальність на кожному етапі роботи - починаючи з першої зустрічі із молодятами, приміром, до миті різання весільного торту. Якість - це ексклюзивний сценарій, тематичний і актуальний образ ведучого - вбрання, зачіска, мейк-ап, тощо. Власний стиль та почерк у проведенні заходів, грамотна мова, належна дикція і звичайно вміння тримати публіку. Безумовно, нічого абсолютно ідеального в світі не існує, але я перфекціоністка, тому завжди прагну до бездоганності”.

Але все ж таки є різниця між форматом роботи чоловіка та жінки на майданчику? Гумор, конкурси, подача. Те що може дозволити собі хлопець, дівчині не до лиця.

“Є таке, абсолютно погоджуюсь. Але заходи дуже різняться, і публіка також. Є задачі, які краще втілить у життя чоловік, але є формати, що під силу тільки жінці. Тут доречно сказати про дует ведучих. Дуже класна та універсальна штука, особливо підходить для корпоративів. Щодо дівчат та почуття гумору, то скажу так - вміння жартувати воно або є, або ні, незалежно від статі. І взагалі, я вважаю, що будь-яке свято - це не стенд-ап, або гумористичне шоу, це захід де має панувати гарний настрій, все. І досягти цієї цілісної атмосфери можна не лише завдяки жартам чи конкурсам. Я називаю це даром тримати публіку, нести позитив та енергію. І тут знову ж таки - дар є, чи немає. Думаю саме в цьому секрет успіху ведучого”.

Які плани на 2019 рік?

“Рік уже майже розписаний. Зрозуміло що це мої постійни проекти: Розвивайлик Фест, Vinnytsia Show Voice та Vinnytsia Show Dance, МегаОля в Мегамоллі. Ну і звичайно попереду весільний сезон. Нещодавно відвідала ряд тренінгів для ведучих, тож маю чимало ідей. Нині працюю над розробкою ексклюзивних сценаріїв, цікавинок та фішок, що стануть в нагоді під час моїх заходів”.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up