Новоспечена зірка №40: «Дівчата з кастингу не відповідають умовам конкурсу»

Новоспечена зірка №40: «Дівчата з кастингу не відповідають умовам конкурсу»
  • Інтерв'ю з найпопулярнішою учасницею кастингу «Міс Вінниця-2017»
  • Про мрію підкорити світ моди, плани на наступні кастинги і природну жіночу красу

 

Днями пройшов кастинг «Міс Вінниця», який прямо-таки «підірвав» український інтернет. На сьогоднішній день можна сміливо заявляти, що вінницька подія стала однією з найбільш обговорюваних у цьому році на культурному поприщі.

Причиною тому його учасниці, які, як підмітили користувачі соцмереж, не відповідали умовам кастингу за багатьма параметрами: зовнішність, об’єми, зріст.

У десятках спільнот, на сторінках користувачів Вконтакті та Фейсбуці, сайтах регіональних і всеукраїнських ЗМІ, з'явилися статті та пости зі скандальними заголовками: «Конкурс красоты» в Виннице шокировали соцсети; Конкурс «Мисс Винница» вызвал небывалый резонанс; Не для слабких нервами: як обирали Міс Вінниця тощо. Варто зупинитися і відмітити, що це був кастинг. Сам конкурс пройде 5 березня.
 



Першопричина і резонанс такого масштабу — заслуга 25-річної учасниці під номером 40 Наталі Салєнко. Як відзначили деякі журналісти, дівчина вразила українців своїм епатажем, при цьому вона доброзичлива, щира, впевнена у собі і трохи наївна.

Відео дня

Ми вирішили переконатися в цьому і запросили Наталю на інтерв'ю. Але, чи то щільний графік не дозволяв приділити нам час, чи то бажання у дівчини не виявилося. Проте домовитися про розмову нам все ж таки вдалося. Хоча і в мережі.

Однак і тут виявилося не все так просто. Дівчина, яка стала ледве не селебріті, пояснила нам, що дасть відповіді лише на кілька запитань. У іншому випадку наше листування взагалі закінчиться.
 


Спілкування тривало кілька годин. За цей час ми самі отримали велику кількість питань (Про що ви? А звідки ви це знаєте? Це терміново?) і всього кілька більш-менш зрозумілих відповідей.

З них стає зрозумілим, що участь у кастингу для Наталії давня мрія. Надалі вона також буде брати участь у подібних заходах. Себе вона характеризує витонченою, харизматичною та елегантною дівчиною, яка краща за тих, кому журі дозволило пройти на сам конкурс.
 



Наталя, розкажіть, що для вас означала участь у кастингу?

— Участь у кастингу  — це здійснення моєї мрії, а саме — підкорити світ моди та світ краси.

Чому ви вирішили взяти у ньому участь?

— Тому що я хотіла потрапити у конкурс «Міс Вінниця-2017», та можливо, виграти цей конкурс і забрати свій приз.

Чи будете ви у майбутньому брати участь у подібних заходах?

— У майбутньому так. Я буду брати участь у конкурсах та кастингах краси, тому що я мрію підкорити світ моди і світ краси, а я люблю красу.

Як ви вважаєте, чим ви кращі за дівчат, які змогли пройти? Та й взагалі, що допомогло їм потрапити на сам конкурс?

— На це запитання я не відповім вам. Ви пишете, що я не пройшла на конкурс — це брехня і не може такого бути, щоб я не пройшла.

Якщо ви так сильно цікавитися цим питанням, то за подробицями можете звернутися до якихось інших людей, від яких у вас є така інформація. Мені аж самій цікаво, хто це таке придумав.

Щодо дівчат, які пройшли на конкурс краси, я відповім, що краса дівчат була оціненою і вони пройшли на конкурс. Та повторю ще раз, що не знаю про те, що я не пройшла у конкурс «Міс Вінниця-2017».

Якби ви могли пред'явити членам журі претензії, то якими б вони були?

— Особливо я запитала б, як журі могли вибрати на конкурс дівчат, які не відповідають умовам цього конкурсу.

Тобто, ви вважаєте, що дівчата, які брали участь — не відповідають умовам конкурсу, а ви відповідаєте? Можете уточнити?

— Так, я вважаю, що дівчата, які брали участь, не відповідають умовам конкурсу, а я відповідаю... У мене фігура гарна, обличчя гарне та модельне. Малі вуха, зуби без втручань стоматологів та штучної краси. Коси не фабровані, я вихована, вишукана та харизматична, елегантна дівчина, і фігура у мене за деяких дівчат красивіша. Мій зріст кращий, ніж у деяких дівчат, і краса у мене більш натуральна за деяких дівчат.

Я думаю, ви знаєте, як цінується справжня краса дівчини, жінки чи дитини, і я вважаю, що краса повинна бути без втручань різних спеціалістів. Тому без зайвих питань, я вважаю, що я красивіша за всіма перерахованими якостями за деяких дівчат.
 

Читайте також: 
 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Александр Журавлёв

    жесть!!!!!
  • Valentina Guskova

    Много шума из нечего. Во всех телешоу присутствуют подобные персонажи, что бы зрители не умерли от скуки. Девочка выполнила свою роль.
  • Константин Константинов

    Вибачте, але яка фамілія така і фігура....  куди з такими формами на сцену) сміх та й годі)
  • Федор Поляков

    Кеп так это ж разные девушки Натальи Саленко:https://vindaily.info/epatazhna-uchasnytsya-trokh-kastynhiv-mis-vinnytsi-rozpovila-navishcho-yiy-korona.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up