Найкращі сексуальні історії з усього світу! У Вінниці стартує фестиваль еротичного кіно

Найкращі сексуальні історії з усього світу! У Вінниці стартує фестиваль еротичного кіно
  • З 1 до 7 червня у Вінниці триватиме фестиваль еротичного кіно «Best Erotic Shorts-4».
  • «Міністерство розпусних сексуальних позицій», «Оргія», «Льодяник», «Моя» та інші найцікавіші еротичні короткометражні фільми від режисерів із США, Нідерландів, Німеччини, Іспанії, Канади та Ізраїлю зможуть побачити вінничани і гості міста.
  • Вікове обмеження для перегляду 18+

В Україні покази фестивалю короткометражного еротичного кіно з усього світу «Best Erotic Shorts-4» одночасно пройдуть у 10 містах: Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Сумах, Львові, Тернополі, Запоріжжі, Житомирі і нашій Вінниці.

Пікантні, гарячі стрічки вінничани і гості міста можуть побачити з 1 до 7 червня у кінотеатрі «Сінема Сіті» о 21.20.

До цьогорічної програми кінофестивалю увійшли 9 шокуюче відвертих та безсоромно захоплюючих фільмів, від яких, гарантують організатори, почервоніють щоки навіть у найрозкутіших кіноглядачів.

Відео дня

— Наше літо завжди починається з найсексуальніших короткометражних фільмів, тому зустрічайте «Best Erotic Shorts-4»! Ми дуже довго мріяли повернутися на екрани і ось наш фестиваль спокуси саме у твоєму місті! — запрошують організатори кінофестивалю — Kinolife Distribution. — Бажання. Ти прагнеш історії. Ледь вловима пульсація у твоїй голові. Що це? Дихання частішає. Сухість у роті, але це не від спраги. Дивне тремтіння, але тобі не холодно. Воно починається глибоко в грудях і розливається тілом до кінчиків пальців. Ти відчуваєш рух крові судинами. Так народжується бажання. Так народжується кіно. Картина у твоїй голові — твоя власна еротична історія… Сотні інтимних фантазій наповнять напівтемряву кінозалу шаленою енергетикою. Не втратьте нагоду зарядитися сексом!

Розповідаємо найцікавіше про кожну стрічку.

«Льодяник»

Американська романтично-еротична стрічка від режисера Себастьяна Олів’є.

Патрісіо ризикнув і сказав Лоліті: «Я люблю тебе». Чи готова вона відповісти на його почуття?

«Оргія»

14-хвилинна романтична комедія режисера Сема Барона про чоловіка з розбитим серцем, який йде на свою першу оргію.

«Ботаніка»

Еротична комедія з Нідерландів від режисера Ноеля Лузена.

Працівник садового центру боїться свого можливого безпліддя і усвідомлює, що іноді доводиться ковтати гордість, щоб любов перемогла.

«Змусь її танцювати»

Анімаційна еротика німецької режисерки Кароліни Круз, що розвінчує табу про жіноче задоволення. Мета стрічки — заохотити підліткову аудиторію відчувати себе комфортно зі своїм тілом і демістифікувати самозадоволення.

«Моя»

Іспанська картина Альваро де ла Херрана про те, що у певних сучасних сексуальних стосунках поцілунок приховує більше, ніж язик.

«Міністерство розпусних сексуальних позицій»

Анімація від канадського режисера Алексіса Рондо.

Хлодвіг йде на роботу. Він прибуває до Міністерства непристойних сексуальних позицій, де міс Прізвище, міністр Корони, аналізує та критикує нову позицію під назвою «вісім». Вона здається незручною. Хлодвіг мало знає про сексуальність. Як він може внести позитивний внесок у служіння?

«Адаламадрина»

9-хвилинна еротична комедія від німецької режисерки Карлоти Омс про 24-річну ютуберку Аду.

Головна героїня стрічки в Інтернеті стверджує, що є експерткою у сексі та коханні, але у реальному житті це все — брехня. Їй не просто бракує впевненості та досвіду, Аді важко наважитись навіть на звичайну розмову з тренером, у якого вона шалено закохана.

«Літній хіт»

Найдовший у програмі фестивалю фільм — 19-хвилинна романтично-еротична картина німецького режисера Бертольда Вахджуді.

Іспанка Лая та ісландець Еміль навчаються у Мюнхені за програмою Erasmus. Після кількох ночей, проведених разом, Еміль зізнається Лаї в коханні, але та панікує й тікає. Їхній час за кордоном майже закінчився, але вони ще мають з’ясувати правду про свої почуття.

«Гілочки»

Еротична анімація з Ізраїлю від режисера Хадаса Аламгіра.

Глядачів чекає незвична мандрівка у світ, де люди є рослинами. Жінка намагається повернути сексуальний блиск у подружнє життя, а її чоловік-кактус відмовляє їй. Що потрібно пережити парі, щоб повернути вогонь у свої стосунки?

Читайте також:

Конференції, конкурси, дегустації: якими були Vinnytsia Wine Days 2023 у Вінниці

Одяг вінничан початку ХХ століття: у краєзнавчому музеї відкрилася тематична виставка

Інтерв’ю з Darisha: як починався творчий шлях юної співачки та про що пісня «Під вінницьким дощем»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • ამინა ამინა

    На часі ! Вам не здається?

keyboard_arrow_up