Теплі тераси в ресторанах Вінниці: осінній відпочинок в місті (партнерський проєкт)

Теплі тераси в ресторанах Вінниці: осінній відпочинок в місті (партнерський проєкт)
фото ресторану «Clover»
  • Вже скучили за вечорами на літніх терасах вінницьких закладів? Не засмучуйтеся, адже осінь має свої чудові переваги. Запрошуємо вас на теплу терасу, де ви зможете насолодитись улюбленим вином та затишною атмосферою. Теплі веранди ресторанів Вінниці - це ідеальний спосіб позбутись осінньої хандри. Приєднуйтесь до нас і переконайтеся в цьому самі!

Зміст


Сімейний ресторан «Clover»

Clover - улюблений сімейний ресторан з friendly-обслуговуванням у самому серці міста Вінниці.

Заклад розташований за адресою пл.Калічанська, 2 на площі перед Центральним Вінницьким Універмагом. У Кловері є окрема невелика дитяча кімната, оснащена інтерактивним ігровим столом, де дітки зможутиь проводити час, поки батьки відпочивають.

У Clover авторська кухня шеф-кухаря Олександра Авдєєва, в основі якої лежить зрозуміла та смачна їжа, інтерпретовані шефом популярні рецепти страв. Багато страв родом із дитинства. Серед візитівок закладу є сінабон з авторським кремом.

У колаборації з Next Fitness Hall розроблене спеціальне фітнес-меню, що відповідає всім аспектам здорового харчування.

У Clover’і є атмосферна літня тераса, на якій під тентом можна проводити свої затишні літні вечори.

Їжу із закладу можна замовити з доставкою додому, замовивши напряму за телефоном: +38(068)-06-06-066 або через сервіс доставки їжі Glovo.

Контактні дані:

Інстаграм: clover.family.restaurant
Телефон: +38(068)-06-06-066
Графік роботи: 10:00-22:00
Адреса: пл. Калічанська, 2


Ресторан японської кухні «СушиЯ»

З літньої тераси ресторану відкривається чудовий краєвид на центр міста. На терасі можна провести романтичне побачення, влаштувати сімейну вечерю або зустрітися з друзями за келихом ігристого вина. В ресторані є дві зали, що дає можливість обрати зручне для вас місце.

Сушия - це місце, де насолоджуєшся улюбленими стравами та спостерігаєш за красою міста. Також у закладі діють акційні пропозиції: завітавши в ресторан у середу ви отримаєте безкоштовний рол у подарунок, адже тут діє акція „Філадей”; у день народження ресторан дарує вам знижку 20% на весь чек; незабуваємо про самовиніс - 10% знижки на ваше замовлення.

Що ж варто обов’язково скуштувати в "Сушия"? Звісно що фірмові роли, том ям, гарячі закуски на велику компанію та оновлені холодні напої. 

Також діє власна доставка. Найсмачніші роли,гарячі страви,свіжі салати та смачні напої  можна замовити на сайті sushiya.ua/rolli або за номером +38(097) 722 55 55

Інстаграм: sushiya.ua
Фейсбук: sushiya.ukraine
Графік роботи закладу: пн-нд 10:00 - 21:00
Телефон: 067 656 19 34
Адреса: м. Вінниця, вул. Миколи Оводова, 51 (ТРЦ Sky Park)


Гастробар "Атмосфера"

Гастробар "Атмосфера"  - це новий заклад, що знаходиться в смт. Стрижавка в новому житловому комплексі Кемпінг Сіті. Смачна авторська кухня, привітний колектив, сучасний інтер’єр. У своєму меню готуємо страви з продуктів Українського виробника, а в більшості Вінницького та напої.

Гастробар "Атмосфера" радує своїх гостей новою літньою терасою. Саме зараз в розпал літа ми пропонуємо Вам насолодитись смачними стравами та сезонними стравами нашого меню.

Родзинкою тераси в "Атмосфера" стане Хоспер де наш кухар перед Вами готує стейки Рібай, Стріплойн з витриманої яловичини (30днів), класичний шашлик та стейк зі свинини, соковитий курячий стейк, та качину грудку під брусничним соусом.

Також можна насолодитись димними кальянами споглядаючи на захід сонця під келих авторського вина Георгія Самсонюка або авторського коктейлю від наших барменів.

Гастробар "Атмосфера" - це завжди щось нове!

Інстаграм: atmosfera.str.ua
Youtube: atmosfera.str_ua
Телефон: 097 975 65 56
Графік роботи: 11.00-23.00
Адреса: смт Стрижавка, вул. Київська 224\4(ЖК Кемпінг Сіті)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

keyboard_arrow_up