Куди піти на вихідні у Вінниці: 10 найцікавіших подій!

Куди піти на вихідні у Вінниці: 10 найцікавіших подій!

Попереду сонячні вихідні після важкого трудового тижня. Плануйте свій відпочинок правильно, а Афіша Вінниці MoeMisto.ua. вам у цьому допоможе!

Ми підготували добірку найцікавіших подій для дорослих, дітей, любителів активного відпочинку та для веселої компанії.

1.  «ДІЛИ» еко фест 

Якщо тобі не байдуже майбутнє нашої планети, тоді відвідай Еко фест  «ДІЛИ» . Це фестиваль для тих, хто хоче врятувати планету від сміття і при цьому трохи розважитись. На тебе чекають Eco-bazar, Барахолка, Арт-простір, виступи відомих гуртів, таких як "ТОНКА", "YUKO" . А ще вперше у Вінниці виступить молода українська співачка Jerry Heil! Ії пісню "Охрана отмєна" знають усі! 

2. ХХIIІ міжнародний фестиваль VINNYTSIA JAZZFEST - 2019 

Відео дня

Чудова новина для шанувальників джазової музики, адже розпочався найстаріший джаховий фестиваль України, який цього року пройде під гаслом «блискучий». Протягом трьох днів, з 20 по 22 вересня, у Вінниці з ексклюзивними програмами виступлять найкращі зірки світового джазу з 8 країн: України, Польщі, Південно-Африканської Республіки, Ямайки, Ізраїлю, Австрії, Бельгії та Люксембургу. А на феєричному концерті-закритті відбудеться…ВСЕСВІТНЯ  ПРЕМ’ЄРА!

3. Міжнародний фестиваль "Гей, соколи"

21 вересня на Вінниччині пройде колоритний фестиваль, присвячений унікальній людині — музиканту Тимку Падурі, автору відомої пісні “Гей, соколи”. У програмі фестивалю виступи музичних колективів, презентація фільму, книги та встановленням рекорду наймасовішого виконання пісні «Гей, соколи!». Повну програму фестивалю дивись на сайті MoeMisto.

4. Міжнародна виставка котів

Якщо бажаєте весело провести час усією родиною – завітайте на Міжнародну виставку котів, яка триватиме 21 та 22 вересня з 10:00 до 19:00. На виставці будуть представлені рідкісні і модні породи.

5. Перформанс плейбек-театру

21 вересня Дніпровський плейбек-театр "Сусіди" запрошує на свій перформанс, щоб почути та відтворити історії вінничан. 
Кожен з присутніх може поділитися своєю розповіддю. Історії можуть бути будь-якими: веселими чи сумними, короткими чи довгими, про минуле, сучасне чи навіть сон, головне - щоб головним героєм був сам оповідач. Після коротких слів ведучого актори і музиканти відтворюють почуту історію, додаючи їй сценічності.

6. Вечірка Old School

Якщо ви хочете драйвово розважитись в одному з кращих клубів Вінниці, тоді 21 вересня приходьте у "SkyRoom",  де на вас чекають улюблені хіти.

7. Майстер-клас "Cake-Pops"

Спеціально для маленьких кулінарів! 22 вересня відбудеться найсмачніший майстер-клас у твоєму житті. це - чудова нагода провести час цікаво і з користю. Будемо виготовляти диво-тортики на палочці - "Cake-Pops"

8. Фестиваль пива та закусок

3 20 вересня по 6 жовтня у Арт-пабі "Beer&Blues" ви матимете можливість поринути у справжню атмосферу OKTOBERFEST'у

Наймаштабніше свято пива в кращому ПАБі міста де на вас чекає: пиво власного виробництва, надзвичайно смачна кухня, розіграші призів, концертна програма кожної пт,сб.

9. Фонтан Roshen

Відвідайте унікальний світломузичний фонтан «Roshen» , адже незабаром традиційне закриття фонтану Рошен. Дивись розклад роботи фонтану цього сезону щоб не пропустити найулюбленіші світлові шоу!

    10. Кіно у Вінниці

Зараз у кінотеатрах можна подивитися науково-фантастичний фільм До зірок, продовження культового фільму Рембо: Остання кров, фільм який знятий на реальних подіях 2003 року Державні таємниці та інші. Повний розклад кіно дивись тут.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up