Концерт композитора Єгора Грушина: музика, яка пульсує, плаче та усміхається

Концерт композитора Єгора Грушина: музика, яка пульсує, плаче та усміхається

Його називають сучасним класиком. А композиції, які він пише, зворушують та пробуджують почуття, які ми нерідко намагаємося приховати від чужих очей: ніжність, сум... Вони занурюють нас у спогади, відкривають нові грані мрій.

 

Концерт Єгора Грушина можна охарактеризувати кількома реченнями. Спочатку до музики прислухаються. Десь до третьої композиції хочеться комусь сказати, що мелодія прекрасна. Наприкінці виступу піаніст кланяється залу, який аплодує стоячи. Останній пункт — пробудження і усвідомлення, що півторагодинна казкова мелодія і приємне відчуття напівсну згасли, потрібно повертатися до буденних справ.

Вінничани вже не раз мали можливість насолодитися музикою 23-річного композитора. Останній концерт Грушина у Вінницькій філармонії заслужено зібрав солд-ауд, а у інтерв'ю музикант розповів, з чим у нього асоціюється наше місто.
 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">


Востаннє Єгор Грушин приїжджав до Вінниці зі своїм новим альбомом «Once». На концерті, який відбудеться 27 березня, музикант презентує Solo Piano — програму, у яку входять кращі сольні композиції піаніста.
 

Читайте також: 


Ця програма є настільки актуальною, що відомий шведський лейбл «1631 Recordings» видав збірку творів композитора, під назвою «Solo Piano Works Vol.1». Минулого року програма Solo Piano презентувалась в декількох містах і зібрала аншлаги.

 

Єгор Грушин — яскравий український композитор та піаніст. Стиль, в якому творить композитор — сучасна класика, яка є легкою для сприйняття, але водночас і насиченою різноманітними мелодіями, які наче й нові і водночас як забуті старі, заховані десь глибоко в нашій душі.

За 5 років творчості Єгор Грушин дав понад 200 концертів, презентував світу 4 альбоми та став автором саундтреків до 6-ти вітчизняних фільмів. Загалом музику Єгора Грушина можна назвати саундтрековою, вона пульсує, ллється, плаче, усміхається, зітхає, перетікає, живе, звучить наче з космосу, інколи переживає особисті хвилювання персонажів, передає глибини людських образів, малює природу…


Де: Вінницька обласна філармонія
Коли: 27 березня, 19:00
Вартість: 70-200 грн

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up