Концерт DETACH у Вінниці. Кілька причин послухати справжній рок

Концерт DETACH у Вінниці. Кілька причин послухати справжній рок
Столичний концерт-хол SENTRUM. Фото Владислава Бояришкіна
  • Один із кращих гуртів минулого фестивального літа
  • Суперфіналісти останнього «Х-Фактор»
  • Номінанти цьогорічної музичної премії YUNA
  • Де та за скільки придбати квитки?

 

 
DETACH — столичний рок-гурт, який активно обговорюють з 2016 року. Причин тому кілька.

По-перше, вони стали чи не найкращим гуртом фестивального літа минулого року. Виступами рокерів насолоджувалися на Atlas Weekend, Pivdenfest, Respublica, Woodstock Ukraine, «Бандерштаті», ZaxidFest, «Файному Місті» тощо.

Із цьогорічних фестів вже анонсовані «Імпульс Фест» та «Файне Місто». Також, хлопці борються за право виступити на сцені одного з кращих європейських фестивалів — SZIGET.
 

Відео дня

Respublica-2016. Фото Ксенії Кохански

По-друге, DETACH, суперфіналісти останнього «Х-Фактор». Примітно, що виконуючи важкий метал, їм вдалося не тільки пробитися в прямі ефіри телешоу, та ще й обзавестися справжньою армією шанувальників. Про це свідчать заповнені вщент концертні зали.
 


Третя приємна новина про рокерів — номінація на цьогорічну музичну премію YUNA в категорії «Відкриття року». Перемогти не вдалося, проте гумову жінку, яку хлопці надули посеред червоної доріжки досі згадують.
 

Премія YUNA-2017

І звичайно ж, всеукраїнський тур, який розпочався у лютому цього року. В рамках гастролей, музиканти дадуть концерт і у Вінниці.

Тішити шанувальників будуть не тільки хітовим матеріалом минулих років, але й новим треком AFTERGLOW, якого ще немає у записі.

 

Де: НК Feride Plaza
Коли: 14 квітня, 19:00
Вартість: 170-300 грн
Квитки - тут

 


 

                                                    DETACH

Заснований у 2010 році. Фронтмен гурту — Олексій Веренчік. Стиль музики nu metal & alternative metal. За роки існування встигли видати два повноцінних альбоми «Баланс» і «I AM», також ЕР — «Без ГМО». На початку 2017 представили сингл «Distance». Пісні виконують російською та англійською мовами.

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Oleksandr Stoliarov

    Справжній рок? Курдюков, а що ти знаєш про справжній рок?) В народі це називають піда*кором. Не ображай, будь-ласка, жанр "рок"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up