Фотопроект Live To Ride. Свобода очима вінницьких байкерів

Фотопроект Live To Ride. Свобода очима вінницьких байкерів
  • Фотограф Костянтин Ревуцький розпочав проект, в якому представники субкультури поціновувачів мотоциклів позують зі своїми двоколісними.
  • Байкери не проти розповісти, чому вони вибрали такий спосіб життя, на якому байці ганяють і ким є в повсякденному житті.

При згадці слова «байкер» у багатьох перед очима постає образ патлатого бороданя в косухє. Він обов'язково кримезної статури, в руках бляшанка (а краще ящик) пива. Вигляд у нього не дуже охайний. І питання: «Де він узяв гроші на такий крутий мотоцикл?».

В реальності все по-іншому. Байкерами можуть бути успішні банкіри, юристи, спортсмени або лікарі, які ще вчора виписували нам сироп від кашлю. Просто свій вільний час вони вирішили присвятити свободі, яка в їх розумінні є синонімом гарчання двигуна, легкого вітерця, що дме в обличчя та спілкування з однодумцями. Все це намагається показати у своєму новому проекті Костянтин Ревуцький, який в повсякденності є фотографом, а приходячи додому хапає екіпіровку, ключі від байку і їде на зустріч своїй свободі.

Відео дня

– Катався на байці ще в юнацькому віці. А ось думка купити чоппер (мотоцикл з подовженою рамою і передньою вилкою - авт.) з'явилася три роки тому. Сьогодні за плечима вже цілий сезон за кермом мого чоппера Yamaha – розповідає Костянтин. – Байк – це свобода, яку можуть скуштувати, лише ті, хто на ньому їздить. Завдяки йому, я живу в своє задоволення. Можу в будь-який момент зірватися і поїхати куди захочу. А можу просто кататися по місту. Благо локацій вистачає. Але при цьому я намагаюся не порушувати. Поважаю інших учасників дорожнього руху.

Проект розпочався не так давно, а участь в ньому вже встигли взяти і знамениті українці. Серед них спортсмен Василь Вірастюк, шансоньє Гарік Кричевський і телеведуча Дарья Трегубова. За словами автора проекту, на знаменитостях список байкерів не обмежується. Будуть і інші учасники.

– Байкери взагалі дуже дружні хлопці. Завжди і по будь-яким питанням один одного виручають. Серед нас є і дівчата. Це теж своя атмосфера. – говорить Костянтин Ревуцький. –  А що стосується професій, то не варто дивуватися, якщо за кермом байка, який проїжджає повз, ви побачите знайомого суддю, айтішника, перекладача чи викладача йоги. Для нашого руху – це норма. Слідкуйте за анонсами, ми розповімо, хто такі вінницькі байкери.

Фото Костянтина Ревуцького

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Константин Ревуцкий

    Дякую "20 хвилин", Дякую Михайло за чудову статтю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up