Афіша жовтня: тільки найцікавіші події місяця!

Афіша жовтня: тільки найцікавіші події місяця!

Розфарбуй сірі будні жовтня яскравими емоціями!

Адже цей місяць ощасливить вінничан різноманітними подіями на будь-який смак і вік. Буде цікаво дітям та дорослим, жінкам та чоловікам. Тому ностальгувати зовсім не доведеться. Буде весело, цікаво та спекотно.

Отож, ТОП-15 заходів, які варто відвідати у Вінниці у жовтні!

Концерт поп-гурту "Время и Стекло"

Один із напопулярніших гуртів України "Время и Стекло" на початку жовтня завітає до Вінниці!
Концерт відбудеться 5 жовтня на сцені Будинку Офіцерів!
Вартість квиктів обійдеться від 200 до 650 грн.

Купити квитки на концерт Время и Стекло у Вінниці. 
Деталі концерту тут

 

День народження ТРЦ Мегамолл

7 жовтня ТРЦ Мегамолл святкує свій день народження. Одному з найулюбленіших торговий центрів Вінниці виповнюється 9 років. У святковій програмі і концерт, і розіграші подарунків. А головна інтрига дня народження -розіграш Apple iPhone 6s. 
Програма святкування на день народження Мегамолл

 

Майстер-клас Маши Єфросініної "Ты у себя одна"

Грандіозна подія для всіх вінничанок - майстер-клас відомої телеведучої, успішної жінки та мами - Маші Єфросініної. 
На зустрічі ви отримаєте ряд цінних та практичних порад як поєднувати кар'єру та особисте життя, як підвищити самомоцінку, як отримувати задовлення від життя та багато іншого. 
Програма майстер-класу Маші Єфросініної та реєстрація тут 

 

Дитяче музичне шоу "Весела родина Свинки Пеппи" 

Дитяча вистава про веселу сім'ю улюбленої для усіх малюків - Свинки Пеппи,  буде презентована у Вінниці у неділю, 8 жовтня, у міському палаці мистецтв "Зоря". Вартість квитків на шоу від 60 до 150 грн. 
Купуй квитки онлайн та дивись більше про виставу "Весела родина Свинки Пеппи" тут

2-й Вінницький бізнес форум 

Головна бізнес-подія року для засновників та керівникв бізнесу, управлінців, маркетологів, PR-менеджерів, рекламістів, підприємців та стартапів. Погляд на поведінку споживача від кращих спеціалістів країни.
12 жовтня у Вінниці - 2-й Вінницький бізнес форум! Основна тема форуму: Вінницький бізнес форум. Бізнес он-лайн. Успіхи та невдачі вінницького бізнесу в інтернеті.
Реєструйся та дізнавайся більше про програма бізнес-форуму у Вінниці!

 

Олександр Пономарьов з концертом «Полонила ти»

Золотого голосу України Олександр Пономарьов 9 жовтня у Вінниці у Будинку офіцерів презентує всі свої найкращі хіти і нову грандіозну концертну програму «Полонила ти»!
Квитки на концерт від 200 до 580 грн. 
Більше про концерт Олександра Пономарьова у Вінниці

 

Ювілейний концерт ансамблю танцю імені Павла Вірського

Гордість України - Національний ансамбль танцю УкраЇни ім.П.Вірського святкує ювілей - 80 років з дня заснування!  На честь ювілею Ансамбль Вірського виступить у Вінниці у рамках великого всеукраїнського туру!
11 жовтня о 19.00 у Будинку офіцерів вас чекає велика святкова програма нових та найкращих номерів Ансамлю Вірського!  
Купуй квитки онлайн та дізнавайся більше про ювілейний концерт

 

Ювілейний концерт Сергія Бабкіна

Восени, 21 жовтня, у Вінниці відбудеться ювілейний концерт Сергія Бабкіна, який присвячений 15-річчю творчої діяльності. Сергій Бабкін- це незвичайний співак, це 10 альбомів, сотні відіграних концертів і вистав, ролі в кіно, а зараз ще й успішний учасник танцювального шоу "Танці з зірками". 
Купуй квитки на концерт та дізнавайся більше про концерт тут

 

ALEKSEEV з концертом "Пьяное солнце" 

Вперше у Вінниці цієї осені відбудеться концерт молодого але уже титулованого поп-виконавця. Отож,  зустрічаймо - співак ALEKSEEV у Вінниці з концертною програмою "Пьяное солнце" виступить 22 жовтня у Будинку офіцерів. Квитки на концерт коштують від 100 до 600 грн. 
Дізнавайся більше про концерт та купуй квитки тут

 

СЕРГІЙ МІХАЛОК і група BRUTTO 

СЕРГІЙ МІХАЛОК і група BRUTTO збирають фанів усього світу у Вінниці!
22 жовтня о 19.00 у спортклубі «Нокаут» BRUTTOвлаштують потужне двогодинне шоу, продемонструють відмінну форму і нове звучання своїх бронебійних хітів! За квиток доведеться віддати від 300 грн.
Про концерт та квитки онлайн на Брутто у Вінниці тут

 

Театр тіней «Fireflies» 

Уже 22 жовтня представить свої неймовірне шоу у Вінниці!
«Fireflies» - це творча команда, що працює в жанрі театру тіней з 2010 р Фіналісти телевізійних талант шоу формату Got Talent «Україна має талант», Україна, «Хвилина слави», Росія, «Мам Талант», Польща, «Das Supertalent», Німеччина.
Це варто побачити як дорослим так і дітям. 
Купуй квитки онлайн та дивись, чим здивує шоу

 

Лесь Подерев'янський у Вінниці

Гостро, іронічно, зухвало, гротескно і навіть трошки боляче - для нашого самолюбства, звичайно. Саме так пройде вечір - зустріч з самим некерованим українським драматургом Лесем Подерев'янським. 170 - 400 грн і ви 28 жовтня на крутому вечорі з Лесем Подерев'янським.
Поспішай купити квитки онлайн

 

Шоу для всієї родини. Вистава "Холодне серце"

Ельза і Анна, Крістоф, сніговик Олаф і олень Свен, веселі тролі та всі-всі жителі казкового Еренделу запрошують маленьких вінничан та їх батьків нафантастичне і дивовижне шоу для всієї родини «Холодне серце»! 
29 жовтня о 17.00 у Будинку офіцерівказка не просто оживе на ваших очах! І це всього за 90 грн.
Більше про виставу "Холодне серце" читай тут

 

Балет "Кармен.TV" театру Kyiv Modern Ballet 

На всіх вінничан 29 жовтня чекає незабутнє шоу - балет у двох серіях "Кармен" у виконанні київського театру "Modern Ballet" під егідою неперевершенного віртуозного майстра Раду Поклітару. 
Це абсолютно нова версія всім відомої вистави, наповнена сучасними музичними і танцювальними мотивами. 
Купуй квитки онлайн уже зараз

 

МАСКИ-ШОУ. Комедія «Одесский подкидыш» 

30 жовтня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського блискавична трійця улюбленців публіки – Георгій Делієв, Борис Барський, Наталя Бузько – вперше представлять Вінниці свого «Одесского подкидыша»!
Це одна з найхітовіших вистав театру «МАСКИ-ШОУ», про яку ви не знайдете жодного негативного відгуку! 
Більше про виставу у Вінниці дивись тут

 

Закриття Фонтану Roshen 2017

Традиційною розвагою восени є концертна програма з нагоди урочистого закриття фонтану Рошен у Вінниці. Попередня дата святкового концерту з нагоди закриття фонтану Рошен у цьому сезоні  - 21 жовтня. Хто виступатиме на концерті поки що таємниця. 
Все про фонтан Рошен у Вінниці та графік роботи у 2017 році. 

 

Попри дощі та похмуру погоду жовтня у Вінниці відбувається багато цікавого! Збирайте друзів, обирайте захід на MoeMisto.ua і позитивні емоції вам гарантовано!

І це ще не всі заходи у жовтні у Вінниці! :) На нас чекає "спекотний " жовтень!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up