Афіша на вихідні 7 - 9 березня. Топ-5 фільмів, які варто переглянути

Афіша на вихідні 7 - 9 березня. Топ-5 фільмів, які варто переглянути
  • Вінничан чекає три вихідних дні поспіль. Якщо ви ще не придумали, що подарувати коханій на 8 березня, пропонуємо вам сходити у кіно. Ми зібрали добірку з прем'єр, які показують у вінницьких кінотеатрах.

Побачення у Вегасі

Сюжет: 

  •  Артем неначе створений для роботи в рекламному агентстві. Він харизматичний, гарний, вміє вмовляти людей. Особливо добре в нього виходить спілкуватися з дівчатами, цього не відняти. Артем вміє знайти особистісний підхід до кожного клієнта завдяки їхнім же соцмережам, там стільки інформації! Звичайно ж, такий талант цінують на роботі. Його бос вирішила дати йому дуже важливе завдання – підписати контракт у Лас-Вегасі з одним дуже важливим клієнтом. Так хлопець опинився на борту літака, де, звичайно ж, не впустив можливості познайомитися із красунею на ім'я Оксана. Як виявилося, вона теж рекламний агент і теж летить провести презентацію тому же клієнтові. Артем себе не видав, але вирішив будь-що-будь перешкодити суперниці. Через це їх обох висадили з літака в Лос-Анджелесі, і тепер їм обом потрібно якимось чином дістатися до Вегаса на машині. Подорож у них буде весела.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

 

Емма

Сюжет: 

  • Емма Вудхаус – багата, дуже красива, неймовірно впевнена в собі молода жінка, власниця особняка Хартфілд у містечку Хайбері. Її вплив на інших людей допомагає буквально вершити їх долі – Емма відразу зрозуміла, що в неї талант підшукувати вдалих женихів для своїх знайомих подруг. При цьому сама дівчина заміж зовсім не хоче. Навіть у найбільш безнадійних випадках вона знаходить хороші партії. Найскладніше було з її не надто багатою подругою Гаррієт Сміт. Дівчина без освіти, та й сама по собі не блищить розумом, навіть батьки невідомі, але Емма впевнена, що її справжній батько – якийсь джентльмен, а отже наречений повинен у неї бути впливовий. Так дівчина відмовила подругу виходити заміж за фермера, який по вуха в неї закоханий, заради можливої весілля з містером Елтоном. Тільки ось того не цікавить Гаррієт, йому потрібна багата та красива Емма. І єдина людина, яка критикує роботу дівчини – її сусід Джордж Найтлі.

 

 

Проти всіх ворогів: Історія Джин Сіберг

Картинки по запросу "Проти всіх ворогів: Історія Джин Сіберг"

Сюжет:

  • Це історія однієї акторки, зірки Французької Нової Хвилі Джин Сіберг. Вона не була схожа на інших представниць своєї професії, адже мало хто в 60-і роки ХХ століття виступав за права темношкірих, крім, власне, самих темношкірих людей. Але Сіберг була з тих активісток, хто готовий був віддати всю себе заради справедливості. Через погляди дівчини, а також через стосунки з Хакімом Джамалом за нею навіть почало стежити Федеральне бюро розслідувань, вважаючи її вельми небезпечною особою. Життя та кар'єра акторки можуть бути знищені, адже активізм Сіберг і її зв'язки із Джамалом абсолютно невигідні голові ФБР Джону Гуверу.

 

 

Їжак Сонік

Картинки по запросу "іжак сонік"

Сюжет: Одна далека та не схожа на Землю планета в небезпеці. Щоб її врятувати неймовірно швидкий, веселий і по-справжньому відважний їжак Сонік телепортувався до нашого рідного дому, а саме до США. Стрибок напруги після того, як енергійний їжак приземлився у нас, привів до зникнення електрики на всьому Північно-Західному узбережжі країни, що не пройшло повз увагу Пентагону. За Соніком уже почала полювання влада, і головний мисливець – доктор Роботник, який хоче захопити весь світ. Але першою людиною, що зустрілася їжаку, був Том Вачовськи. Це звичайний хлопець, який вирішив допомогти Соніку та не дати Роботнику здійснити свій жахливий план.

 

Правдива історія банди Келлі

Картинки по запросу "Правдива історія банди Келлі"

Сюжет:  Коли тебе із ранніх років учать убивати, і ти оточений жорстокістю, то в тебе не дуже багато варіантів, яким вирости. Ось таке дитинство було в Неда Келлі, який вніс свою частинку в історію Сполучених Штатів Америки. Тільки одна згадка цього хлопця та його банду кидало у тремтіння найсміливіших людей, навіть поліція його боялася. Зухвалі пограбування банків, криваві вбивства та величезна нагорода за спіймання – все це про Неда Келлі та його банду. Для когось він один із головних злочинців у історії, а для інших – справжній герой і благодійник. Це правдива історія такого суперечливого Неда Келлі.

 

Читайте також:

Через коронавірус на Вінниччині скасовують святкування 8 Березня

Кого із вінницьких бізнесменів перевірить Держпраця у березні

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ruslan Konovalyuk

    Лучше дома отдохнуть чем в кинотеатре COVID19 от кого то подхватить! :)

    Джек reply Ruslan Konovalyuk

    точна!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up