1000 діток стануть героями спеціальної програми на OPERAFEST TULCHYN. Взяти участь у вікторині Лариси Білозір запрошують усіх!

1000 діток стануть героями спеціальної програми на OPERAFEST TULCHYN. Взяти участь у вікторині Лариси Білозір запрошують усіх!

Щоб виграти особисті запрошення на ІІ Міжнародний оперний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018, потрібно заповнити форму учасника і дати відповіді на 7 запитань.

Імена 1000 переможців будуть оголошені 16 травня.

Для них додатково готують спеціальну інтерактивну розважальну програму на фестивалі: захоплюючі екскурсії, веселі конкурси, інтерактивні ігри, зустріч з казковими героями, чудові призи, яскраві фотозони та багато інших сюрпризів.

- Яскраві враження, які ми отримуємо у дитинстві – найсильніші і найдорогоцінніші! Вони зігрівають серце протягом усього життя. Перша зустріч зі світом мистецтва, перший похід до театру, перший великий концерт – навіть ставши дорослими, ми можемо у деталях згадати, що відчували у ті особливі хвилини, - відзначає куратор дитячої програми ІІ Міжнародного оперного open air фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2018, голова громадської організації «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір. - Ми щасливі зробити все, аби саме таким незабутнім спогадом на все життя для діток став ІІ Міжнародний оперний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018, який 8-10 червня пройде у неповторній атмосфері «подільського Версалю» - Палацу Потоцьких у Тульчині.

Щоб максимальна  кількість діток, особливо із сіл та районів області, могли відвідати фестиваль, Лариса Білозір започаткувала вікторину, переможці якої отримають запрошення у партерну зону фестивалю на показ казкової дитячої опери «Коза-Дереза», який відбудеться 9 червня о 16.00 на OPERAFEST TULCHYN-2018.

Відео дня

Будучи матусею двох маленьких донечок, як голова громадської організації «Життя та розвиток громад», директор з розвитку «Соціального центру МХП» та керівник благодійного фонду «Допомоги онкохворим дітям» Лариса Білозір вже багато років опікується дітками-сиротами, постійно проводить зустрічі зі школярами з усіх сільських та районних шкіл Вінницької області.

Не з чуток знаючи, чого сьогодні діти найбільше потребують і чим цікавляться, розробляючи дитячу програму, Лариса Білозір врахувала все, аби вона дійсно була цікавою юному поколінню сучасних українців.

-  Сьогодні діти відмовляються сприймати сірість, одноманітність, нудність. Їм потрібен інтерактив, цікавинки й родзинки. Тож наша дитяча програма 9 червня на OPERAFEST TULCHYN-2018 буде саме такою!  Логістично сплануємо час так, щоб переможці нашої вікторини встигли відвідати все: і виставу «Коза-Дереза», і незабутні селфі-зони, і інтерактивні ігрові простори, і екскурсії до арт-резиденції «Леонтович Арт-Квартал», просторових світлових інсталяцій та креативної міської скульптури на тему мелодії Миколи Леонтовича «Щедрик», - розповідає Лариса Білозір. – Долучивши діток до світу прекрасного – до оперного мистецтва, ми подаруємо їм ще море додаткових незабутніх вражень. Доторкнутись до дитячих сердець і побачити їхні щасливі захоплені посмішки – наша головна мета!

Як стати учасником вікторини?

Правила участі максимально прості:

на офіційному сайті фестивалю http://operafest-tulchyn.blogspot.com/ у розділі «Вікторина для дітей від Лариси Білозір» потрібно дати відповіді на 7 запитань і разом із батьками заповнити форму учасника.

Відповіді приймаються з 20 квітня до 15 травня (до 19.00).

Вік діток-учасників – необмежений, адже вистава «Коза-Дереза» буде цікавою як найменшеньким крихіткам, так і школярам!

Перші 1000 діток, що дадуть правильні відповіді, 16 травня о 9.00 будуть оголошені переможцями.

Крім призових запрошень на виставу «Коза-Дереза», переможці стануть учасниками спеціально створеної інтерактивної розважальної програми, у якій будуть захоплюючі екскурсії, веселі конкурси, інтерактивні ігри, зустріч з казковими героями, чудові призи, яскраві фотозони та багато інших сюрпризів.

Як уже повідомляв 20minut.ua, ІІ міжнародний оперний open air фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2018 триватиме з 8 по 10 червня у парку тульчинського Палацу Потоцьких.

Як і минулого року, вхід на фестиваль – безкоштовний.

Протягом трьох днів під відкритим небом глядачі побачать 8 ексклюзивних постановок всесвітньовідомих оперних шедеврів: грандіозні концерти «Гала-опера» і «Гала-Вагнер», опери «Дон Жуан», «Паяци», «Мазепа»,  дитячу оперу «Коза-Дереза», рок-оперу «Ісус Христос - суперзірка» і феєричну концертну постановку всесвітньовідомого мюзиклу «Чикаго».

Загалом у фестивалі візьмуть участь понад 30 солістів з Австрії, Німеччини, США та України, 300 оркестрантів, 50 танцюристів, 180 учасників хорових колективів та чотири всесвітньовідомі диригенти: Оксана Линів (Австрія - Україна), Тарас Криса (США), Дмитро Морозов (Україна), Вікторія Рацюк (Україна).

Другий рік поспіль генеральним інформаційним партнером фестивалю є RIA.

Під час фестивалю парк Палацу Потоцьких буде перетворений на креативні арт-простори та комфортні зони для відпочинку.

Вражаючі сучасні флюроарт об’єкти та грандіозні світлові інсталяції цього року займатимуть площу 200 квадратних метрів. Будуть створені цікаві селфі-зони, проведені фото- та мистецькі виставки і вперше розроблена спеціальна дитяча локація для дітей. Кожен фестивальний день фінішуватиме феєричною нічною програмою.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Що варто знати про кліщів? У МОЗ розповіли, як вберегтися 20:14 Писанкарство на Поділлі: які орнаменти переважали у наших предків 19:43 Чи є денні стаціонари у вінницьких лікарнях, і чи платні в них послуги? Ми дізналися 19:05 Як обрати «свого» фахівця з психічного здоров'я: поради від ветеранського простору Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 18:12 У Вінниці врятували пацієнтку від раптової серцевої смерті play_circle_filled 18:01 Оперативне командування «Захід» очолив генерал Шведюк. Він уроджениць Шаргородщини photo_camera 17:33 Небезпечні вчителі: у Вінниці інструктори навчали водінню без документів та п'яними 16:31 «Інструктор не попередив, що в РПГ знято запобіжник». Непроста історія незрячого воїна-добровольця 16:20 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 16:04 Молодь Вінниці запрошують на майстерклас з соломоплетіння 15:08 Анатолій Бондар таки з'явився в суді. Дізнались, який запобіжний захід йому обрали 13:37 Чи зменшилися затори на перехресті Скалецького-Коріатовичів-Зодчих. Опитування 12:35 «Відібрали у нас місце для відпочинку». На ВПЗ скаржаться на дії футбольного клуба «Нива-В» photo_camera 12:23 Жахлива аварія біля Немирова: стали відомі імена трьох загиблих 16, 20 та 23 років play_circle_filled photo_camera 12:00 Де смачно пообідати у Центрі Вінниці: огляд бізнес-ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:06 На Вінниччину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 11:01 Понад 10 вулиць Вінниці нині без світла: причина відключення та терміни 10:14 Є руйнування та загиблі серед цивільних: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up