Зять убив за 50 гривень свого тестя

Зять убив за 50 гривень свого тестя
За підозрою у вбивстві 43-річного чоловіка немирівські правоохоронці затримали його зятя, який через гроші ударив родича сокирою по голові.

У суботу, 25 квітня, немирівських міліціонерів повідомили про те, що за місцем проживання у селі Семенки був виявлений мертвим 43-річний чоловік.

Правоохоронці у одній з кімнат будинку біля ліжка виявили потерпілого з рубаною раною голови.

Опитавши усіх сусідів та родичів загиблого міліціонери встановили підозрюваного. Ним виявився 35-річний зять загиблого.

Відео дня

Як стало відомо, напередодні трагедії чоловіки заробили на двох 50 гривень та не змогли  їх поділити. Молодший, поки його тесть спав, ударив його сокирою по голові. Зрозумівши, що удар став смертельний - дружина та теща підозрюваного стали знищувати докази. Але зібраних правоохоронцями доказів виявилось достатньо, аби жінки та підозрюваний зізналися у скоєному.- Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі, - кажуть у секторі зв'язку з громадськістю обласної міліції.

Довідка. Частина 1 статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Дарья

    Подуріли люди, невже якихось нещасних 50 гривень варті того, щоб позбавити людину життя.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up