На Вінниччині вітчим приїхав в гості. 16-річна дівчинка повідомила про згвалтування

На Вінниччині вітчим приїхав в гості. 16-річна дівчинка повідомила про згвалтування
  • У четвер,17 вересня, поліцейські затримали 31-річного жителя Донеччини.
  • Донька його співмешканки каже, що вітчим її згвалтував.  
  • Сам чоловік свою провину заперечує. Але лікарі підтвердили факт зґвалтування.

Близько 15.00 до поліції зателефонував 59-річний місцевий житель з повідомленням про те, що його 16-річну онуку зґвалтував співмешканець дочки.

За словами начальника Крижопільського відділення поліції Сергія Предоляка, підозрюваного поліцейські затримали у будинку, де мешкає потерпіла разом з бабусею та дідусем.  

Підозрюваний разом з матір’ю дівчинки проживав на Одещині. В Крижопільський район приїхав в гості до рідних співмешканки. Чоловік раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Відео дня


За попередньою інформацією слідства, чоловік скориставшись відсутністю родичів дівчинки, заманив її в гостьовий будинок та зґвалтував. Про це онучка наважилась розповісти дідусеві  і він одразу зателефонував у поліцію.

— На місці події слідчо-оперативна група поліція вилучила речові докази, які свідчать про причетність затриманого до злочину. Сам чоловік свою провину заперечує. Факт зґвалтування потерпілої дівчини підтвердили лікарі, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.


Затриманому оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого третьою частиною статті 153 Кримінального кодексу України (сексуальне насильство), за що передбачено до семи років ув’язнення.

Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Читайте також:

«Об'єднані зусилля - 2020». У Вінницю прибула авіація НАТО (Вражаючі фото)

ДТП на Пирогова: водій на «Мереседесі» розтрощив зупинку тролейбусів

Захисні смуги на Соборній: як вважаєте, вони потрібні? (ОПИТУВАННЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (20)
  • Степан

    А мамаша, когда сходилась с зеком, чем думала? Может она предполагала, что расписной будет ее дочке книжки на ночь читать?

    Sebastian Pereira reply Степан

    Она вообще не думала, у таких мозгов нет.
  • Валентина Собчинская

    А хто у нас при владі, дуже розумні?А де закони,щоб припинити насилля над дітьми та каструвати,або привселюдно розірвати на площі за згвалтування,цих недолюдей.

    Юрий Бондарук reply Валентина Собчинская

    тож мусолили щось там про хімічну кастрацію, недоумки!
  • Konstantin Konstantin

    У меня малой 10 лет, сука не дай Бог, реально убью
  • Микола Мазур

    Камтрувати...

    Ольга Кривешко-Иващенко reply Микола Мазур

    Микола Мазур А це що за новий вид покарання🤣?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up