Зухвале пограбування: одесити побили сторожа складу та зв’язали його скотчем

Зухвале пограбування: одесити побили сторожа складу та зв’язали його скотчем

Напередодні Нового року всі добропорядні люди готуються до свят. Але злочинці не дрімають. 

Про це повідомляє Юрій Педос, начальник Головного Управління Національної поліцї у Вінницькій області.

«Сьогодні вночі працівники групи реагування патрульної поліції Літинського відділення поліції оперативно затримали злочинну групу з п’яти одеситів, які вчинили зухвалий розбійний напад на склад агрохімії. Зловмисники проломили стіни приміщення в кількох місцях, а потім напали на сторожа- каменем вдарили по голові та зв’язали його скотчем», - пише правоохоронець в себе на ФБ.

Вже за п’ятнадцять хвилин після надходження сигналу тривоги на пульт поліції охорони наші поліцейські затримали «Мерседес», на якому намагалися втекти злочинці.

Відео дня

За інформацією Педоса, в  чоловіків вилучили маски з прорізями для очей, камуфляжний одяг та інші речові докази.

Наразі, усі п’ятеро затримані в процесуальному порядку, зараз з ними працюють слідчі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    "Зловмисники проломили стіни приміщення в кількох місцях, а потім напали на сторожа- каменем вдарили по голові..."

    Вам самим не смішно? У "зловмисників" було чим ламати стіни,а сторожа по голові довелося бити каменем...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up