Завкафедри ДонНУ, який переїхав в Вінницю,  засвітився в справі про хабар

Завкафедри ДонНУ, який переїхав в Вінницю,  засвітився в справі про хабар

Викладачі Донецького Національного Університету імені Василя Стуса торгували дипломами. Скільки коштує успішна здача, вже знають в Нацполіції.

«В ході проведення оперативних заходів одночасно в Костянтинівці Донецької області та Вінниці співробітники Департаменту захисту економіки (ДЗЕ) Нацполіціі виявили схему "оплати" студентами дипломних робіт та успішного складання держексзаменів у філії Донецького університету, повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки Нацполіції.

За інформацією відомства, вчора, 24 липня 2017 року, директорку філії навчального закладу Ольгу затримали в службовому кабінет. Правоохоронці задокументували факт отримання хабару в тисячу доларів за успішний захист дипломів двома студентами. 700 доларів студенти віддали раніше.

А під час передачі 300 доларів хабару, коли вона віддавала куплені дипломи, її в’язали «на гарячому».

Відео дня

За інформацією ЗМІ, частину отриманих грошей хабарниця поклала на банківську картку завідувача однієї з кафедр ДонНУ ім. В. Стуса у Вінниці.

Вінницькі та донецькі правоохоронці проводили обшуки в приміщеннях філії, так і Вінниці, та за місцем проживання затриманої викладачки у Донецькій області.

На даний час тривають процесуальні заходи.

Повідомляється, що заходи проводилися в рамках кримінального провадження, відритого за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Задунайский Торонтуй

    Даже комментировать влом.

    Все сгнило.
  • Андрей Мухин

    Не тех на взятках ловят!

    Это тот редкий случай,что начинать надо не с себя,а с главы державы!
  • Алексей

    Хорошо, что начали бороться с коррупцией. Только фамилию и факультет не написали. Жаль. А все это, что написано, в ДонНУ присутствует.  Хотя, если честно, в других универах Винницы ситуация значительно хуже. А по делу, в начале года я закончил данный университет. С меня Трегубов тоже 500 баксов снял за диплом. Хотя я был и заочником, но он все порешал и порешал даже с деканом  эконома на защите. Если декан эконома за год-два работы в Виннице купила квартиру, значит все идет пучком ... Боритесь

    Юра reply Алексей

    ну не знаю....навчався в іншому універі, так там теж платили за дипломи великі гроші.....я ж написав сам і абсолютно ніхто мене не валив на захисті, отримав 4 (хоч і ніякий не відмінник) ....так може проблема все ж не в універах, а в студентах? попит породжує пропозицію
  • Olvol

    Дипломные работы можно заказать преподавателям в абсолютно всех высших заведениях Винницы. Но вот только в Донецком это пытаются пресекать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up