Затримали жителя Бару, який за гроші відправляв призовників за кордон

Затримали жителя Бару, який за гроші відправляв призовників за кордон
  • Чоловік організував схему незаконного перетину державного кордону та звільнення від військового призову. На черговому хабарі у 3600 доларів його затримали.

Кошти 21-річний житель Бару взяв за організацію незаконного перетину державного кордону чоловіку під виглядом волонтера благодійного фонду та ухилення від військового призову. Про це інформує поліція Вінницької області.

«На гарячому» чоловіка взяли 11 липня. Тоді ж йому оголосили про підозру. Нині йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до дев'яти років з конфіскацією майна.

— Правоохоронцями проведено ряд обшуків, зокрема у приміщеннях військових комісаріатів та одного із благодійних фондів, особи яких можуть бути причетними до вчинення злочину, — додають у поліції.

Відео дня

В Управлінні СБ України у Вінницькій області зазначають, що барчанин діяв «під прикриттям» одного із вінницьких благодійних фондів.

— Вартість своїх послуг фігурант оцінив у 3000 доларів США для одної особи. За ці гроші він обіцяв виготовити «документи», які б надавали змогу потенційному призовнику безперешкодно перетинати державний кордон, — додають у СБУ.

 

Читайте також:

У порушника комендантської години вилучили мішок коноплі

 Нова кібератака в Україні: держоргани отримують на пошту небезпечні листи

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач56

    .
  • Тыдыш

    от тільки по відношенню до непосадової особи поняття "хабар" не інкримінуєш.

keyboard_arrow_up