Застілля у дворі на Баженова: вінничанин отримав ножове поранення в живіт

Застілля у дворі на Баженова: вінничанин отримав ножове поранення в живіт
Поліція встановлює обставини конфлікту, під час якого вінничанин наніс ножове поранення знайомому
  • У суботу, 4 червня, в Вінниці під час конфлікту 20-річний хлопець наніс проникаюче ножове поранення знайомому, з яким разом розпивали спиртне.
  • Потерпілого забрали до лікарні. Підозрюваного затримали і помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Як розповів начальник Відділу поліції № 1 Вінницького районного управління поліції Юрій Голуб, ввечері до поліції надійшло повідомлення про отримання на вулиці Баженова 21-річним вінничанином тілесних ушкоджень.

— На місці події слідчо-оперативна група поліції встановила, що чоловіки разом розпивали алкогольні напої біля однієї з багатоповерхівок. Між ним виник конфлікт і правопорушник вдарив потерпілого ножем в область живота та втік, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Затримали хулігана відразу після злочину за місцем його проживання. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголосили про підозру та вирішують питання про обрання запобіжного заходу на час досудового розслідування.

Відео дня

Потерпілий — прооперований та перебуває у лікарні.

За вказаним фактом розслідується провадження за статтею 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення молодику загрожує до восьми років позбавлення волі.

 

Читайте також:

Повітряні сили знищили дев'ять цілей орків та інше важливе за 5 червня у Вінниці

Банківська система України: що змінилося за минулий тиждень (31 травня - 5 червня)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up