Заради розваги. Затримали чоловіка, який повідомив про мінування лікарні та вокзалу

Заради розваги. Затримали чоловіка, який повідомив про мінування лікарні та вокзалу
  • «Мінер» підняв на ноги поліцію та рятувальників. Через його жарт з приміщення вокзалу та вікарні евакуювали понад сто людей.

Вчора, 26 грудня близько 22.30 до поліції від рятувальників надійшла інформація про замінування залізничного вокзалу та лікарні швидкої медичної допомоги. На «101» зателефонував чоловік та розповів, що невдовзі може статися вибух.

За вказаними адресами виїхали слідчо-оперативні групи поліції, працівники вибухотехнічної служби, кінологи, інші профільні служби. З приміщень вокзалу та лікарні ШМД поліцейські евакуювали понад 100 людей. У ході перевірок жодних небезпечних предметів не виявили.

Невдовзі патрульні на Соборній затримали «мінера». Ним виявився 34-річний житель Черкаської області.

Відео дня

— Підозрюваний розповів, що він повідомив про замінування заради розваги. Зловмисник затриманий у процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання, — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — За фактом завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності слідчий відділ поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання — до 6 років позбавлення волі. Проводиться розслідування.

 

Читайте також:

Виднілась лише голова. На Гайсинщині рятували пенсіонера, який провалився під кригу

COVID-19 в Україні та світі: скільки хворих станом на 27 грудня

Сьогодні вітаємо Давида та Федора. Історія, заборони та прикмети 27 грудня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Mychajlovych Alex

    Дибіл....
  • Дима Васильский

    ))
  • Natasha Makarova

    Развлекся, надеюсь? Засунуть чмо в реанимацию поломанного, и в это время эвакуацию проводить, чтоб вообще в восторге от своей тупости был!
  • Maksym Lytvynenko

    Чого ховають морду? Героя в студію щоб всі знали!!!

keyboard_arrow_up