За три тисячі доларів на надувному човні намагалися втекти з України

За три тисячі доларів на надувному човні намагалися втекти з України
  • На Вінниччині затримали ухилянтів від військової служби, які човном намагалися втекти до Молдови. Це чоловіки з Харківської, Львівської, Київської, Запорізької та Дніпропетровської областей.

Взяли усіх «на гарячому» 24 січня, інформує поліція Вінницької області. Переправу з України до Молдови організував 39-річний громадянин Республіки Молдова. За послугу брав три тисячі доларів. Цього дня він зібрав п'ятьох чоловіків та на надувному човні мав їх перевести через Дністер.

— Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру, — підкреслюють у поліції. — За цим фактом слідством відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України). Санкція статі передбачає покарання на строк до семи років ув’язнення. Триває слідство.

Відео дня

 

Читайте також:

Довічне отримали чоловіки, які вбили подружжя Тарасових на Старому Місті та підпалили їх хату

Загрожує до восьми років ув’язнення. У Вінниці затримали 16-річного збувача амфетаміну

Вінничанин намагався передати до в'язниці психотропи. Не вийшло

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Tanya Mazur

    Долб
  • Маша Василишина

    На мерседесах потрібно перетинати кордон
  • Joyful Ojoma

  • Ирина Клименко

    Каждый спасается как может а вот 20летние пацаны не могут и привозят их в гробах. Пусть Верховна Рада своих детей отправляет в эту мясорубку. А они отдыхают в Дубаях и детей своих спрятали от войны подальше. Они же сказали воевать до последнего украинца а кто же тогда они, возникает вопрос. 😤

keyboard_arrow_up